Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie radzicie ze złamanym sercem?

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Od ponad 3 tygodni chodzę nieobecna, nie mogę się na niczym skupić , nie mam ochoty zupełnie na nic. Historia jakich wiele on się poprostu znudził. Najwidoczniej nie byłam tą jego wymarzoną, a ja nie potrafię o nim zapomnieć. Wszystko mi o nim przypomina. Cały czas mam w głowie pieszczotliwe słówka, to jak prosił o buziaka i mnie dotykał oraz ten jego cudowny uśmiech. Starałam się robiłam wszystko na co mnie było tylko stać, zawsze byłam dla niego, nie stwarzałam sytuacji, w której mógłby być zazdrosny, zawsze liczył się tylko on. Nie ograniczyłam kiedy tylko chciał szedł z kumplami na piwo. Jednego dnia jestem dla niego wszystkim, mówi jak bardzo mu na mnie zależy, a następnego że on nie ma ochoty na związki i chyba do siebie nie pasujemy. Czy macie może jakąś złotą radę jak się pozbierać ? Tak cholernie mi go brakuje. Cały czas zadaje sobie pytanie co ja takiego zrobiłam źle? Rycze w poduszkę jak małolata i na dodatek często go widuje. Nie radzę sobie :(

Gość gość
Poszukaj innego

Gość gość
Żeby innego zranić? To, że ja cierpię to nie znaczy, że mam wyrządzić krzywdę komuś. Spotykać się z kimś nie czując nic, robić mu nadzieję, a w tajemnicy tęsknić za byłym? Sorry ale ja w coś takiego nie gram i nie pcham się w związki jeśli z poprzedniego się nie wyleczyłam

Gość gość
3 tygodnie to nic. W końcu przejdzie.

Gość gość
3 lata i sie podnosze wiec czas tylko czas

Gość gość
Rozumiem twój ból autorko :( Wiesz na po solidnym kopniaku od życia ucieklem trochę od ludzi, skupiłem się na hobby i pracy. Taka mała ucieczka od rzeczywistości. Od razu mówię, że to nie musi pomóc ale może. Gwarancja na brak myśli o przeszłości też nie dam, bo to już zależy od danej osoby. Ja należę do osób bardzo uczuciowych i nie powiem, że nie zdarzyło się mi myśleć o byłej. Podejście do następnych związków mamy identyczne więc tu Cię doskonale rozumiem. Potrzebujesz po prostu czasu albo osoby, która pomoże Ci się podnieść :-) Moim zdaniem dasz radę :-) Jesteś silną osobą tyle, że potrzebujesz czasu żeby to wszystko sobie poukładać i odżyć ;) Ściskam mocno i trzymam kciuki :-)

Gość mihosbel
super glue albo kropelka. Mozesz tez zszyc albo do krawca

Gość gość
Gość 21: 59 Mój największy problem tkwi w tym, że kiedy już myśle, że jest okej, że dam sobie radę na swojej drodze go spotykam. On też nie umie się określić raz ma mnie kompletnie w d***e, za chwilę jak się nie odezwe do niego robi mi awantury :( i tak tkwię w miejscu :(

Gość gość
W takim razie musisz się go oduczyć, nie zawracać uwagi na gościa. Jeśli się zjawia na horyzoncie to głowa w drugą stronę, a gdyby się przypadkiem odezwał to pokaż mu gdzie są drzwi. Skoro on nie umie uszanować twojej osoby to czemu Ty masz to robić w stosunku do jego osoby? A co do jego zj******h zmian nastroju to staraj się gościa olewać. Hmm wiesz jeśli masz taką opcję to pokaż się na mieście z jakimś facetem, nawet kolegą, który jest od niego większy ;) Możesz mi wierzyć, że gość sobie odpuści w takiej sytuacji raz dwa :-) :D PS: to ja gość z godziny 21:59