Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie, że Patryk Jaki wie, w jakim mieście kandyduje na prezydenta?

Polecane posty

Gość gość

Może należy mu powiedzieć, że w Warszawie, a nie w Pradze? Ale on jest z PISu, i tak nie zrozumie.

Gość berhalter
Niech on się lepiej wycofa póki jeszcze może. Potem już każde wyjście będzie złe. Jak to się mówi - nie ten rozmiar głowy. Namyslow i Opole oto marzeń szczyt.

Gość gość
Przyglup dresiarz

Gość gość
A Trzaskowski wie na kogo kandyduje? Shatynku? Zresztą martw sie o swoja nowa hute, a nie Warszawę. Bede sie modlic byle wiecej Po nie rzadzila w wwie. To co zrobili z reprywatyzacja to skandal. Powinni nie tylko hajs oddac ale pojsc do najgorszego więzienia. Tyle niewinnych ludzi ucierpialo, bo na ich kamienciach ktoś polozyl pazerne lapsko

Gość gość
A Czaskowski wie?

Gość gość
pisowskim imbecylom przypominam, że kamienicę waltzom podarował ich mlaskacz kaczyński...

Gość gość
Pisowskie imbecyle wiedzą tylko to, co im rezimowa tv powiedziała. Czyli gowno wiedzą. Ale jak powiedział Kurski: ciemny lud to kupi.

Gość Ja_Dyzio
prawdziwy Warszawiak zrozumie prawdziwego Warszawiaka a Warszawiacy posiadają nawet własną 'gwarę' , kto się urodził na przykład na Górnym Mokotowie to wie, że z Czerniakowem lepiej nie zaczynać , oczywiście były animozje wiele lat temu i Górny Mokotów się uważał za 'inteligentnych' a na Czerniakowie mieszkała bieda z nędzą , tak było i teraz odnośnie słów lub SPOTU produkcji Patryk Jaki , skierował swoje słowa bezpośrednio do Warszawiaków i prawdziwych Warszawiaków , którzy rozumieją język 'warszawski' , Praga to oczywiście Praga a nie Praha , jako stolica Czech ! gdyby Patryk Jaki napisał , że będzie kandydował we Włochach to każdy Warszawiak to zrozumie, że chodzi o Gminę Włochy, gdyby napisał, że będzie kandydował na Woli lub na Ochocie to złośliwi napiszą , Ochota jest ale Woli brak lub coś tam aby nabazgrać głupiego , czyli wszystkim komentatorom i krytykantom, którzy nie znają Warszawskiego potocznego języka należy podziękować za przyp*****lanie się za słowa, których nie rozumiecie i wypierdzielajcie w podskokach do swoich przysiółków !

Gość gość
Ja_Dyzio dziś a ty z jakiego przysiółka tu przyjechałeś bo żaden prawdziwy warszawiak nie będzie głosował na jakiegoś tępego drechola z opolszczyzny. niech sobie kandyduje u siebie miernota

Gość gość
a Czaskowski dobrze płaci trollom, czy też po 20 gr :D

Gość Ja_Dyzio
gość dziś w Warszawie się urodziłem wiele lat temu, tu się wychowałem, szkoła jedna, druga, trzecia, czwarta itd. pokolenia były związane z Warszawą , coś jeszcze chcesz ?

Gość gość
On wie, ze w stolYcy, bo tam wazny będzie :) :)

Gość gość
To ile tych szkół było ze specjalnej też cię wyrzucili?

Gość gość
Widzieliscie jego spot, w ktorym wszystkie zdjecia "warszawiakow" pochodzą z niemieckich agencji fotograficznych? Trudno o wieksze dno.

Gość gość
gość dziś Ja_Dyzio dziś a ty z jakiego przysiółka tu przyjechałeś bo żaden prawdziwy warszawiak nie będzie głosował na jakiegoś tępego drechola z opolszczyzny. niech sobie kandyduje u siebie miernota x buhahahaaa właśnie to was ośmiesza że sami się ośmieszacie w braku wiedzy Czyżby to na sam Tshsakovski :D taki warszawiak z krwi i kości, startował z Krakowa żeby sie do parlamentu załapać? TAK KURWA ON SAM Z KRAKOWA i tu masz swojego warszawiaka w Krakowie, ale to ci nie przeszkadza. Hipokryzja

Sorry maleńka, ale za jego akcje promocyjne nie odpowiada on sam, a jego sztab. Zayebali się z lekka. Inni atakują jego dziecko co dla mnie jest całkowitym Kvrestwem :/

Gość gość
jak ten Jaki będzie startował w Pradze Czechach to ma mój głos

Gość gość
MastemaSatanael dziś Sorry maleńka, ale za jego akcje promocyjne nie odpowiada on sam, a jego sztab. Zayebali się z lekka. Inni atakują jego dziecko co dla mnie jest całkowitym Kvrestwem :/ x Zgadza się, wciąganie do walki politycznej dziecka, to chwyt poniżej pasa, a tym bardziej teksty o jego chorobie, na to już nawet nie dam komentarza. A co do wtopy z Pragą, owszem była, tak samo jak i Trzaskowski pomylił nazwę na swojej debacie, a jeszcze większa wtopę zrobił były premier PO, który stojąc na tle bilbordu zachwalał na nim polską szczęśliwą rodzinę, która okazała się fotką z neta i na dodatek francuskiej rodziny .

Gość Ja_Dyzio
OBCY nigdy nie zrozumieją rodowitych Warszawiaków i ich potrzeb, będą się każdego dnia potykać o kamień na drodze ale nie zrozumieją historii kamienia na drodze, w każdej wsi, w każdym przysiółku tak jest , że mieszkaniec wsi lub przysiółku rozumie potrzeby rozwoju wsi i przysiółka, zatem Prezydentem miasta stołecznego Warszawy powinien zostać prawdziwy Polak, z dziada i pradziada , z pokolenia na pokolenia, który zna kamienie na drodze, dziury w drodze, lokalny patriota i społecznik , nie koniecznie polityk ale za rok chciałbym usłyszeć słowa nowego Prezydenta Warszawy, który powie na całą Polskę słowa podobne, które powiedział we wrześniu 1939r. Stefan Starzyński , Proszę Państwa, Szanowni Warszawiacy ! chciałbym aby Warszawa była WIELKA , niech nasza stolica, naszego Państwa się rozwija i niech zaprasza do siebie osoby chcące pracować i mieszkać w Warszawie , zapraszajmy turystów, życie w Warszawie powinno kwitnąć na bulwarach i nad rzeką Wisłą, budujmy razem naszą stolicę dla naszego wspólnego dobra, oczywiście nie chcę tu gadać jak Edward Gierek na V PLENUM KC PZPR ale co nam szkodzi aby Warszawa konkurowała z Budapesztem ?

Gość gość
W Waszyngtonie przecież. Polandia to Ameryka już.

Gość gość
Lewackie psy skomlą jak w czasie kampanii Komorowskiego. Przyjdzie dzień gdy mordercy smoleńscy mimo swego podstarzałego wtedy wieku zgniją w więzieniu lub zawisną na brzozie

Gość gość
gość dziś Wierzysz w to czy po prostu masz takie nadzieje? Katyń był kilkadziesiąt lat tematem tabu i zafałszowany, teraz tak jest ze Smoleńskiem. Historia zatoczyła koło dokładnie i w przenośni.

Gość gość
Nie widzisz tego? Naprawdę? Filmik 1:24 ewidrntne słowa po polsku dobijanie rannych pasażerów w celu pozbycia się świadków, słynne zdjęcie BORowca z przestrzeloną łysą głową, zabetowanie (w Katyniu zaziemienie) miejsca zbrodni, ponad 30 tajemniczych "samobójstw", zakaz otwierania "świeżych" trumień, pucowanie zachowanych fragmentów wraku, Rosja nogdy nie odda zachowanych i wypucowanych fragmentów wraku (40% rozkradli złomiarze i przetopiono) naprawdę tylko debile i trzęsid**y twierdzą że wszystko jest OK!!

Gość gość
nie ma co ogladac polsat i inne tvn nie stery takze oszukuja naciagaja fakty jedynie internety prawde pisza a to trzeba sprawdzac jeszcze

Gość gość
Chyba zrobiłeś kupę przez sen.