Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zapent­

To oburzające

Polecane posty

Gość gość
demoralizujące

Gość gość
Sprzedałbym mu lepa w pysk za te zachowania. Co za dekiel.

ej to nie ja pierwszy wrzuciłem fote vikerneski, ylko man of the moon w temacie krakowska kvrwa do oceny ;)

vikernes już nic nie napisze, bo jej nie ma, ona jest tylko wytworem mojej chorej wyobraźni ;)

ona mi chciała wyslac fote w 2014 grudniu na emaila ale stwierdzila ze wstawie na kafe i nie wysłała, a potem mi napisała że mi ufa a nie pamiętam ze wstawiałem jej numer, a jakim cudem miałem jej numer?? :O

Gość gość
zapent- ty jesteś rowny gość- nie to co manofthesruun co viki foty tu wrzucał i smaczki z jej zycia. mun to peezda na jednego strzala.

Dosc dawno juz, bo w 2014. Pamietam, ze pisala wtedy do redakcji kafci aby usuneli ten nikczemny temat z jej numerem. :D

poważnie wrzucałem jej numer, ciekawe... :O ale skądś ten numer musiałem mieć...

prawda jest taka, ze wtedy to miałem wyj3bane ale dzisiaj jakbym przez wrzut numeru ani na kafe miał np. nie mieć z nią kontaktu tak jak teraz 8 miesięcy i przeżywać z tego powodu psychiczne męki, to raczej bym nie wrzucił a po drugie kiedyś postanowiłem, ze jeśli byłbym z anną to podpisalibyśmy tajny akt, w którym w razie gdy ją zdradzę skrzywdzę albo zranię, ona ma prawo do tego by mnie zabić, po prostu zabić, bo jak skrzywdziłbym Anię albo zdradził, to znaczy że jako człowiek jestem skończony, i tylko ona może wymierzyć sprawiedliwość.

Gosc, dziiekuje, moze nie jestem krystalicznie czysty, ale prywatnosc mam na pierwszym.miejscu. A tak poza tym, to na kafci kazali mi sie rozdeptac, gdy napisalem, ze ciesze sie ze smierci alfiego. :O niesmak pozostal do dzisiaj. :D

Gość gość
spiertoliles sprawę z Anią srynik:(:( szkoda mi cię bo uczuciowy i nie głupi chłopak jestes ...

ale wlasnie ja nic nie spi3rtoliłem :( ona mnie do siebie zapraszała a nagle mnie zaczęła olewać a ja nie wiedziałem co się dzieje i zacząłem wariować i spamować jej skrzynkę :(. z czym ja zj3bałem :(

Gość Ja_Dyzio
dziś x bardzo pedalski jest ten tekst, to po pierwsze, - po drugie, ten nick 'Zapent' wymyśliłem ok. dwa lata temu i podobnie , jak nick 'abuabu' został mnie ukradziony i zabrany na niebiesko, jest to do sprawdzenia w archiwach Kafe , zatem, skoro NIE potrafisz wymyślić własnego NICK i kradniesz to jest zwyczajne złodziejstwo , co innego 'podszyw' , co innego kradzież 'nick-u' , czy to jest oburzające ? tak, to jest chamskie i wredne, bardzo wredne i chciałem ten fakt przedstawić użytkownikom Kafe !

Stąd miałeś jej numer, że rozmawialiscie w 14, i to niejednokrotnie. Niestety dla ciebie kazalem jej ukrócić te znajomosc. Pamietam jeszcze, ze miales wtedy o to do mnie pretensje, hehe. :D :D

Gość gość
zapent- mozesz byc z siebie dumny ze nie znizyles sie do poziomu tej gnidy srruna. 30 pare lat ma a glupi i zenujacy ze szkoda gadac, zadnych zasad i moralnosci. pozdrawiam cie:):)

Gość gość
gość dziś zapent- ty jesteś rowny gość- nie to co manofthesruun co viki foty tu wrzucał i smaczki z jej zycia. mun to peezda na jednego strzala. nawijasz jak tajemniczy homoserek z gościa :D

aa. ja pamiętam tylko ze raz do mnie dzwoniła, a potem dwa razy ja do niej dzwoniłem i do niej gadałem, a ona słowa nie chciała z siebie wydusić :(

no i raz do niej napisałem gdy byłem na koncercie mastodon w birmingham o2 arena, to napisałem bo sobie o niej pomyslalem, i dla beki, i byłem pewien, ze nie odpisze a ona odpisała, ale byłem zdziwiony :P. teraz codziennie o niej mysle :(

natomiast nie wiem czemu wrzuciłem jej numer wtedy na kafe, ale pewnie musiala mi za skore zajść, tak jak w zeszłym roku mnie zaczela olewac to wszystkie wiadomości e-mail poszły na kafe :P.

Srynik wczoraj x Wrzuciłeś jej numer z tej samej przyczyny, z której upubliczniłeś wasze maila, łobuzie. :D :P

Gość gość
Gdzie to zdjęcie?

pewnie mnie olewała i dlatego się wkvrwiłem i wrzuciłem numer, tak z mailami było ;D

jestem zakochany w tej krakowskiej lambadziarze analce