Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anqelique23

Zachowanie faceta

Polecane posty

Gość Anqelique23

Hej! Nie za bardzo mam z kim o tym pogadać, dlatego postanowiłam zapytać Was :) Poznałam super faceta, ja 23 lata, on 26lat (wysoki, przystojny inteligentny, wygadany). Po pierwszej randce napisał do mnie bardzo szybko, mówił jak to świetnie się bawił i chętnie spotkałby się drugi raz, do drugiej randki rozmawialiśmy na facebooku codziennie przez 2-3h. Druga randka też była bardzo udana... A teraz nie ma czasu na nic, bo praca, bo studia, bo wyjazd, bo coś komuś obiecał, jak ja nie napiszę to cisza i po 3 dni. Jak juz rozmawiamy to jest świetnie, możemy pisać o wszystkim, ale sam rozmowy nie zaczyna, chociaż robił to wcześniej. Na spotkanie też nie bardzo ma ochotę bo jest zajęty. Ja rozumiem, że każdy ma własne życie... Ale no bez przesady :/ Powinnam dać sobie spokój, stracił zasinteresowanie?

Gość gość
współcześni faceci mają zazwyczaj problemy emocjonalne, sami nie wiedzą, czego chcą.

Gość gość
Bo to nie ta kobieta jest

Gość gość
Możliwe, ze kogoś poznał i zaczął równocześnie się z wami spotykac, a te jego zaproacowanie i brak czasu to inna kobieta...w tym wieku przystojny i ogadniety facet to rzadkosc, taki będzie rozchwytywany. Jak długo trwa jego ,,brak czasu"? W brak czasu na napisanie choćby 1 smsa dziennie nie uwierze... Poobserwuj go, tez się zdystansuj. Nie pisz już jako pierwsza, zobaczysz czy sam się skontaktuje.

Gość gość
Która szybciej da poroochać tą wybierze . Wiem bo ja teź kiedyś byłem młody i pitol mi stawał.

Gość gość
Która szybciej da poroochać tą wybierze . Wiem bo ja teź kiedyś byłem młody i pitol mi stawał.

Gość gość
A ja od roochania to wolę coś zjeść np. Schabowy z ziemniakami smażonymi ,kapustę kiszoną ,ogórki kiszone lub buraczki dobrze doprawione ,maślanka ,mogą też być mielone kotlety lub rolady .

Gość Smutkowo
Nie trać czasu na niego, żyj pełną piersią. Ja już to zrozumiałem, za długo byłem w żałobie po pani która mnie ostatecznie zdradzała z panem którym romansowała podczas związku ze mną... Nie warto czekać, na co? Aż łaskawie przyjdzie? Jestem facetem i mówię ci nie daj się skrzywdzić Jesteś młoda i zapewne atrakcyjna (jesteśmy równolatkami)

Gość Norbee
Szukasz stałości w tym, co niestałe i przez to cierpisz. Pozwól odchodzić chwilom, nawet jeśli są piękne i przychodzić nowym. To wewnętrzne przyzwolenie na zmiany zaskutkuje pełnią życie.

Gość gość
8:59 Jak przejść na inną drogę komunikacji niż tylko wirtualna?

Gość gość
23:51 Ja Ciebie nie zdradzilam.

Gość gość
Wykosztowal sie na 2 randki iseksu nie bylo wiec zrezygnowal. Nikt nie chce byc wykorzystywany.

Gość gość
10:01 Nie żartuje