Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uciążliwy BAS od sąsiadów co radzicie

Polecane posty

Gość gość

niby ściszyli muzykę ale nic nie dało bo to BAS tak słychać

Gość gość
Zatkaj uszy.

Gość gość
stopery nic nie dają , tak działa bas , ciężko go wyciszyć

Gość gość
O tej porze? To się nadaje na policję. Dobrze, że święto, to chociaż odeśpisz :(

Gość gość
Bo trzeba było zaznaczyć, że basy też mają zredukować. W nowszych sprzętach jest taka funkcja ;p

Gość gość
powinien być zakaz używania subwoferów w blokach , bo tego nie da się wytłumić , wracasz zmęczona z pracy , chcesz odpocząć a tu Ci nawalają basem przedstawiciele 500+ cały czas , dudnienie non-stop , jakim trzeba być idiotą żeby nie pomyśleć , że u wszystkich w koło to słychać i jest to cenzuralnie mówiąc denerwujące

Gość gość
a tu Ci nawalają basem przedstawiciele 500+ ... w*********j mądralo wszystko wiedząca

Gość gość
A jaka muza? Może powinieneś podziękować?

Gość gość
dzwonić od razu na policję lub straż miejska , nie mają prawa zakłócać spokoju , mandaty skutecznie zniechęcają , niech plebs idzie do roboty a nie siedzi w domu

Gość gość
"Bo trzeba było zaznaczyć, że basy też mają zredukować. W nowszych sprzętach jest taka funkcja" x Funkcja regulacji basów w głośnikach nic nie da, jeśli basy są kontrolowane przez komputer / system operacyjny. Ja tak mam z win 10. Domyślnie systemowo basy w panelu sterowania są ustawione na wartość maksymalną a aby móc je zmienić trzeba a. zezwolić windowsowi na telemetrię a aby to zrobić komputer musi mieć połączenie z internetem. Ja internet mam tylko mobilny, w telefonie więc nawet jakbym chciał ściszyć tw basy to nie mogę. Chyba przejdę na linuksa...