Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku najpozniejszym facet został ojcem ? Czy 50 ka to dużo ?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.

Gość gość
50 lat i ojciec, oszalałaś, jak szłam przez miasto to wisiały klepsydry ludzi ok. 60 lat

Gość gość
moj szef zostal ojcem wlasnie w wieku 50 lat , klepsydry mu raczej nie groza, to elegancki , zadbany wysportowany szczuply mezczyzna

Gość gość
Moja znajoma mlodsza odemnie z szóstej klasy ma ojca pięćdziesięcio letniego

Gość gość
Za późno bo jak tu później iść z synem zagrać mecz kiedy kondycja nie ta? Mało, który facet w tym wieku nadąży za 5 latkiem a jaki zmęczony potem będzie...

Gość gość
Ja znam takiego który został ojcem w wieku 62 lat (o dziecko starali się kilka lat). Generalnie dziecko dziś ma 8 lat, z jakimiś zaburzeniami, jeszcze nie diagnozowany. Wszyscy dookoła widzą, że straszny dziwoląg, ale rodzice zapatrzeni...

Gość gość
10:06 Czyli został ojcem jak miał 38 lat. Przecież to norma.

Gość gość
Mój mąż miał 37 lat. Wszystko zależy od zdrowia i od tego jaki tryb życia prowadzimy. Znam rodziców gdzie facet miał nawet po 50 ce i słodzik 2 dzieci. Są to ludzie dbający o formę i zdrowie. Myślę że jak ktoś chce to wiek nie ma znaczenia.

Gość gość
45 lat A syn ma dziś 20 lat

Gość gość
Pierwsz dziecko w wieku 28 lat a drugie 46 lat także niezły rozrzut.

Gość gość
Mój mąż za kilka miesięcy będzie miał 47 lata a 2 miesiące temu urodził nam się synek, ja mam 41. Ciąża była dokładnie zaplanowana, mamy też już nastoletniego syna i 4 letnią córkę.

Gość gość
Można dbać o zdrowie ale pewnych rzeczy się nie przeskoczy.

Gość gość
Mojej mamy koleżanka urodziła szóste dziecko mając 48 lat ,jej mąż 50 lat i tu uwaga -mieli już 10 letnią wnuczkę i 5-letniego wnuka :)

Gość gość
A pierwsze dziecko urodziła w wieku 18 lat.Ostatnie 48 lat,to jest dopiero rozbieżność...

Gość gość
Chaplin mial syna w wieku 73 lat, a Paloma Picasso urodzila sie, gdy Pablo mial 68. Marek Kondrat 68 wlasnie został ojcem.Rod Stewary 66 Julio Inglesias 64, Paul Mc Cartney 61, al pacino 61,Pavarotti 68, JP belmondo 71.Anthony Quinnmial 81 lat! Nie wazny wiek, wazne, jaki jest ojciec, co soba reperzentuje.

Gość gość
A co oni sobą reprezentowali w oczach dzieci ? Starość. Moja znajoma ma męża dobrze po 60tce i pięcioletniego syna z nim. Chłopak aż się trzęsie jak widzi młodych facetów, do zabawy ich ciągnie, chce się wygłupiać. A tata - dziadzio, co ? Idź juź sam się pobaw, jestem zmęczony :O Ostatnia głupota płodzić dzieci grubo po 50tce. Tylko dzieci szkoda. Nie wiem co trzeba mieć we łbie żeby płodzić dzieci ze starcem - jak zayebisty by on nie był.

Gość gość
A tam - popatrzcie na Marka Kondrata! Stary jest, a właśnie urodziło mu się dziecko :D

Gość gość
Moja mama miała miała 39 a tata 43 lata jak się urodziłam,byłam 4 dzieckiem ale i tak uważam ze to za późno bo szybko poumierali i to oboje nagle,specjalnie jakoś nie chorowali

Gość gość
Anthony Queen był przed albo po 80-tce, gdy urodziło się jemu kolejne dziecię...:P I oczywiście nikogo nie pytał o pozwolenie ;)

Gość gość
Powiedz to Markowi Kondratowi.

Gość gość
Na pewno lepiej bylo byc dzieckiem starego Chaplina, Kondrata czy Picassa niz mlodego dresa spod bloku. Dobre geny, kulturalne towarzystwo, a jeszcze i zabezpieczenie materialne. Dobry ojciec to nie tylko gra w piłkę. Po Palomie Picasso jakos nieszczescia nie widać.

Gość gość
Żałosny i płytki argument "nie będzie dał się rady bawić z dzieckiem" :D Madki Połki są p*****lnięte :D

Gość gość
51 lat 26 letnia córka i 3 letnia wnuczka