Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie czy zwracacie uwage na tyłek u kobiety

Polecane posty

Gość gość
mnie się podoba , że szczują dupką na ulicy . przynajmniej jest na co popatrzeć .

Gość gość
Moja koleżanka z pracy ma taki smakowity tylek, umowie się z nią

Gość gość
Na tyłek zwracają tylko roochacze

Gość gość
Na tyłek czy biust albo zgrabne nogi to patrzy każdy zdrowy heteroseksualny mężczyzna.

Gość gość
Prawdziwie mescy faceci - zeracaja uwage na poopke. Zawsze dostawalam mnustwo komplementow na temat mojej twazy, wlosow I nog... a ostatnio moj mi powiedzial ze mam przesliczny tyleczek:-) pierwszy raz ktos skomplementowal moja puupe:-) ja wcale nie uwazam ze mam ladny tylek, ale wazne ze jemu sie podoba:-)

Gość Tor

Facet który nie patrzy na tylek musi być aseksualny, tak już mamy w genach że patrzymy na pupę i cycki bo to świadczy łatwości rodzenia dzieci. Autorka powinna poczytać coś o biologii a nie te forum. 

Gość Esteta

Oczywiście, jak piękna pupa to i buzia może być nieco mniej urodziwa. Lubię taką się delektować pieścić, całować, delikatnie przygryzać i ... klapsa dać. Nigdy nie będę lizał  kobiecie odbytu ani penisa do niego wkładał.

Gość Esteta

Oczywiście, jak piekna pupa to buzia może być nieco mniej urodziwa. Lubię taką się delektować, pieścić, całować, masować, delikatnie przygryzać i klapsa dać,. Nigdy nie będę lizał odbytu, ani penisa do niego wkładał. Co o mnie sądzicie?