Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mnie wkurwiają sąsiedzi

Polecane posty

Gość gość

Mamy wspólny wielki ogród, on wyszedł z dziećmi a ona gotuje w domu. Cackają się ze sobą jak idioci. Ten stuka w okienko, kochanie zarobisz mi kawkę? A ta mu na to "jak mnie mocno pocałujesz" albo mu kanapki przyniosła a ten ją w rękę pocałował:o nigdy nie słychać kłutni, zawsze tacy uśmiechnięci, i te dzieci takie grzeczne że i trzy razy dzień dobry mówią:o zawsze braciszek i siostrzyczka razem, dziwne to żeby rodzeństwo się nigdy na podwórku nie kluciło. A rodzice? Ludzie! On z 36 lat ona chyba 32 a idą gdzieś to się za ręce trzymają:o ten to przynajmniej raz w miesiącu jakiegoś kwiatka jej przynosi albo ostatnio kazał dzieciom nazbierać kwiatków na ogrodzie dla "mamusi:o Niepoważne to...

Gość gość
Kłutni, kłuciło? Poważnie?

Gość gość
Super,że się kochają. Tobie Autorko również życzę takiej miłości.

Gość gość
0/10

Gość gość
Co 0/10? Prawdę pisze!!! Czemu jednej się trafi taki dobry mąż a inna ma tyrana??? A oni? Nie wiem, dorośli chyba nie powinni się tak zachowywać

Gość gość
Ja jestem w malzenstwie 13 lat,na spacerze rowniez trzymamy sie za rece. Jak zrobie mezowi kanapki tez caluje i dziekuje i swietnie zarabia

Gość gość
Marne prowo

Gość gość
Hahaha, tak wygląda normalna rodzina.

Gość gość
11:34 witaj w klubie :) ale szczerze to wiele osób nie rozumie naszej miłości. Dziwią się że po tylu latach my wciąż kochamy się jek na początku :))

Gość gość
11:36 w dobie tych wszystkich rozwodów można zawatpic w miłość :)

Gość gość
Zazdrość i tyle.

Gość gość
My z mężem jesteśmy 16 lat po ślubie.mamy podobnie ,tyle ,że z dziećmi już do ogrodu nie musi nikt wychodzić ,bo to już nastolatki. Ale jak mąż na tarasie jest i woła kochanie zrobisz mi kawę,to też mu odpowiadam ,że za buziaka owszem zrobię:-)

Gość gość
zamień się ze mną:) ja mam tak p************h że strach wyjść na podwórko

Gość gość
Mój, co prawda nie mąż, ma 40 lat, ja 30 i trzymamy się za ręce. On robi mi co rano kawę, ja mu śniadanie. Często całuje mnie w policzek i ja jego też. Dla nas to po prostu naturalne. Kwiaty dostaje od niego często, ostatnio zerwał dla mnie bez wracając z pracy. Ja zostawiłam mu małe karteczki na lodówce z miłymi słowami. I też się nie kłócimy, bo nie mamy o co, nie widzimy sensu w urządzaniu awantur, jeśli coś mamy sobie do wyjaśnienia to siadamy i spokojnie rozmawiamy. To, że Ty, autorko, masz do bani faceta nie oznacza, że każda kobieta musi tak mieć.