Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

czy powinienem się im postawić?

Polecane posty

wczoraj kierowniczka mi wyjechała że "to nie nalezy do ich obowiązkow" gdy sie okazalo ze na polkach byly butelki napoi z datą waznosci z listopada 2017r., ja pytam jak to mozliwe ze jesli byly odlozone tyle trzymali na magazynie i nie zwrocili dostawcy przeterminowanego towaru tylko ktos przez nieuwage ostatnim miesiacu go wylozyl..to ucięła to takim tekstem. Zbiegly sie wszystkie na magazyn jak zobaczyly ze pelny wózek ze sklepu zwoże przeterminowanych piw, sokow i napoi. Byla bura oczywiscie na mnie za niedopatrzenie. Tylko jak one mnie wykorzystują do robienia ich zadan, jak odebranie towaru, np. nabialu rano zamiast piwa i napoi ktore na mnie spoczywają, to jest ok gdy musze zostac godzine dluzej bo nie zdaze swojego zrobic. W miedzy czasie musze kroic chleb, piec bulki itp., dokladac swoj towar na polki (piwo, napoje, wode) oraz im robic palety i tak schodzi do poludnia, potem zostaje godzina i sie nie wyrabiam z tymi 3-4ema paletami ktore mi zostają z samymi napojami piwami sokami...nie mowiac juz o owym sprawdzaniu dat na polkach. Mam jedną z najdluzszych alejek w sklepie tylko na sobioe i jest to wg wszystkich ok, takze szefa. Wiem, zgodzilem sie na to p[rzy podpisywaniu umowy, choc teraz wiem ze nie zdawalem sprawy ile to pracy, nigdy wczesniej nie robilem w spozywczaku. Byloby moze nie tak zle jakby kolega ktoremu mialem byc od lutego do pomocy nie wypowiedzial i odszedl w kwietniu. Zrobili mnie czesciowo w konia, bo jak podpisywalem umowe pod koniec stycznia to mialo nas byc 2 i ja jemu do pomocy. Mialem umowe na miesiac. Potem w marcu okazalo sie ze plany sie zmieniają, on odejdzie i ja bede sam i bede musial w przyspieszonym tempie przejac jego obowiazki...gdyby to nie byla najbardziej fizycznie ciezka praca w calym sklepie, te wody, to byloby moze nie tak zle. Ale chyba jedyny chodze z wywieszonym jezykiem, a te peesdy sie jeszcze potrafia z tego cieszyc, kpic, twierdzac ze "zartuja", a dobrze wiedzac ze jestem delikatny i wrazliwy, to maja ubaw ze mnie.

Gość gość
Jak na pedala przystalo powinienes przyjsc do tej kierowniczki do domu i kleknac przed jej mezem i op******ic mu kapucyna a jej wylizac broche. Pedala nie mozna wykorzystywac bo pedaly jak murzyny sluza do czarnej roboty :)

Gość gość
Poza tym powinienes lizac im codziennie buty od blota uj****e za to ze przyjeli cie do pracy wsrod cywilizowanych ludzi bo pedaly powinny miec getta i byc odizolowani a do pracy powinno sie was zatrudniac jedynie do czyszczenia kibli i rur z gowna

gość dziś to ze jestem innej orientacji niz ta twoja nie znaczy ze z automatu mam takie zwyrodniale koprofilno-sadystyczne fetysze jak ty. Az dziwne ze chodzisz po ulkicy bo powinni cie zamknac w zakladzie g****icielu.

Gość gość
Kobiecy Karol pracujesz w supermarkecie tyłu Carrefour dino biedronka czy w zwykłym sklepie? Czy to prawda że wykładasz tam na półki piwo Namysłów Pils w zielonej butelce?

Gość gość
Miało być typu nie tyłu ps i czy tam w tym sklepie sprzedają piwo Namysłów? i czy to piwo wam schodzi? PS zrób zdjęcie po weekendzie majowym jak wykładasz piwo Namysłów :)

Gość gość
lubisz zabawy z kałem flecie?🖐️

Gość gość
To im nie pomagaj, powiedz, ze masz swoją prace. A kierowniczce powiedz, ze mieliście być we 2 na alejkę, zatem robisz pół alejki i czekasz aż ci kogos dokopuje.

Gość onaaaa82
postaw postaw...co masz byc wolem roboczym. ja cie podziwiam.wykaldalam nabial ,ale jak skonczylam to musoialam isc pomgac wlasnie koledze z piwami i wodami...wiem jakie to hardkor wykaldac sto butelek 5 litrowych. Przez tydzien plakałam z bolu barku.Mnie tez w******ja te wytapetowane dziunie ktore z kas maja 3 klientow dziennie ,a ja na nabiale dostaje reumatyzmu z zimna. Nie rezygnuj,fajna praca,maly sklepik. stala kasa.masz kontakt z ludzmi.

Gość Namysłów wojew opolsk
:D