Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy ojciec nie może dogadać się z synem!!!

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj znów padły przykre słowa między moim mężem a synem. Syn ma 22 lata i studiuje, zaocznie bo nie przykładał się do nauki nie poszedł na studia dzienne. Mąż ma małą piekarnię połączoną z cukiernią. Chciał, żeby syn tam pracował przy produkcji chleba ale ten nie chciał się na to zgodzić i doszło do konfliktu, nawet teściowie, dziadkowie ze strony męża - chłopaka po prostu nie lubią, uważają go za nieudacznika. Syn powiedział, że on ani myśli pracować w piekarni i być robotnikiem u swojego ojca czy dziadka a mój mąż też mądry, że on nie będzie płacił mu za studia dla jego widzimisię. Adam (mój syn) poszedł po prostu do mojego ojca, do dziadka, który od zawsze go rozpieszczał i poprosił o pomoc. Ten płaci mu za jego prywatne studia zaoczne i załatwił mu pracę. W dodatku ojciec przyszedł do mnie i zwyzywał mojego męża od nieudaczników, który nie potrafi swojemu synowi zapewnić luksusów, że zabrał mu córkę i zniszczył jej życie. Wczoraj jest Adam oznajmił nam, że wyprowadza się z domu oraz zmienia nazwisko na moje panieńskie.

Gość gość
Po co to provo przeklejasz z innego wątku ?

Gość stale_ciekawska
Widzę,że bardzo źle się dzieje w Twoim domu,konflikty należy zażegnywać,a nie zaogniać.Dorośli ludzie muszą umieć się dogadać, a nie jak u Ciebie faceci zieją do siebie nienawiścią. Z tego nic dobrego nie wyniknie,zrób coś bo może być za późno na naprawę stosunków pomiędzy ojcem i synem.A Twój tato nie powinien rozpieszczać Twojego syna,popełnia ogromny błąd,dlatego tak się zachowuje Twój syn w stosunku do swojego ojca.

Gość gość
Mój ojciec go wspiera bo wie, że mojemu synowi zależy na pracy w reklamie lub mediach. Natomiast moi teściowie ciągle go krytykują, uważają za nieroba, który w niczym w domu nie pomaga a mąż jest jeszcze gorszy dla niego bo on liczył na to, że syn będzie angażował się w rodzinny interes.

Gość gość
0/10