Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta, która zarabia około 20 tys na miesiąc będzie na dłuższą metę z face

Polecane posty

Gość gość
gość dziś -ile obecnie zarabiasz a ile maz?

@ gość dziś Raczej realistów którzy mają swoją dumę, w przeciwieństwie do Twojego ślubnego. Nikt nie neguję, że są pantofle którym pasuje taki układ. Sam znam jednego takiego. Podporządkowany aż miło. Szkoda że nie szczeka ;). Ostatecznie, tego racja czyje pieniądze. Tak działa świat. 00 Faktem to nie mój problem, bo zawsze takich relacji unikałem. W pierwszych roku studiów poznałem dwóch takich co im żony mówiły, że g****o mają do powiedzenia bo za mało do domu przynoszą. Wyraz twarzy tych szczęśliwców zapisał mi na zawsze w pamięć. Miło umieć się uczyć na cudzych błędach.

Gość gość
"gość dziś -ile obecnie zarabiasz a ile maz?" X Nie rozmawiam o pieniądzach - w zależności od sytuacji finansowej ja potrafię się dostosować i zmienić tryb życia. Mieliśmy sytuacje gdzie mąż przez ponad rok nie miał pracy i ja byłam jedynym żywicielem rodziny (a mamy 2 dzieci). Od jakiś 2 lat (małżeństwem jesteśmy prawie 18) mąż zarabia tyle samo. Nie twierdzę, że kobieta będzie z autorem na tzw "dobre i złe " , ale czy ktokolwiek jest tego pewny - związki się rozpadają z różnych przyczyn.

Gość gość
Hajime Sugoroku - nie będę z Tobą dyskutować bo nie masz pojęcia o moim małżeństwie. Mylisz szczęśliwe małżeństwo polegające na partnerstwie z jakimiś dziwnymi zasadami typu "zarabiam więcej, więc nie masz nic do powiedzenia" . Pełno tu tego typu facetów- twierdzą, że jak zarabiają to kobieta musi być uległa i nie ma nic do powiedzenia. Ponieważ nie potrafią sobie wyobrazić, że nie na tym polega małżeństwo to nie dopuszczą aby kobieta więcej zarabiała - wydaje im się, że wtedy nie będą słowa w domu powiedzieć.

Gość gość
gość dziś X Juz widze jak bogata kobieta ma meza biedaka i go szanuje za osobowosc :)

Gość gość
"Juz widze jak bogata kobieta ma meza biedaka i go szanuje za osobowosc usmiech.gif" X Jak Ty szanujesz ludzi ze względu za portfel to .......(bez komentarza). Ja już spadam spędzać miło czas z mężem.

Gość gość
Ale wy przegrywy jesteście. Prawdziwy mężczyzna jest w stanie uwieść kobietę z wyższej klasy, i nie musi się stać pantoflem.

Gość gość
Ale co taka prawda Ten facet to dla bogatej laskibprzegryw

Gość gość
przeciez jak wy to widzicie ona kupuje najdrozsze rzeczy a autor paszetecik z biedry za 2 zl :P

Gość gość
Smieszne

Gość gość
Moja robotai gdzieś 10 do12 ja1800 I nigdy mi nic nie wypominala

Gość gość
gość dziś -a gdzie twoaj pracuje?

Gość gość
20:37 Kasa podnosi atrakcyjność i pewność siebie u facetów. Za to w drugą stronę to już tak nie działa, mało który poleci na kasę czy stanowisko kobiety.

Gość gość
Raczej odwiedzin

Gość gość
20 59 Jest dyrektorem finansowym w duzej korpo.

Gość gość
Bogate do bogatych

Gość gość
Ja 20 nie zarabiam, ale moja firma spokojnie wyrobi 10-12 tyś/mc. Mam faceta , który jest polonistą i zarabia 2000/ mc. Nie poniżam go, to on mi imponuje ogromem wiedzy i tym, że robi to co kocha. Chcę żeby mi sie oświadczył, chcę go za meża, za ojca swoich dzieci. We współczesnym świecie prawie wszyscy patrza na kasę, jakie to przykre. Autorze, nie rezygnuj.

Gość gość
Nie masz szans

Gość gość
Jeśli autor zostawi tą kobiete z tak durnego powodu ja jej dochód to jest płytkim dupkiem. Pytanie jest, czy gdyby odjąć ten aspekt z równania ( lub gdyby to ignorować ) czy dalej by się z nią spotykał? Jeśli tak to tu jest odpowiedź. Co do drogich prezentów, ona chce tym pokazać że jej na nim zależy ale nie przychodzi jej do głowy jak on się z tym czuje, bo ona myśli że on jest szczęśliwy że dostał taki prezent. Rozwiązanie jest takie aby jej powiedzieć że dziękuje się jej za tak hojny prezent lecz coś takiego mu jest po prostu nie potrzebne, pozatym by się bał z tym chodzić aby nie być gdzieś obrabowanym. Kobiety często nie rozumieją konsekwencji swoich czynów i pomimo że chcą dobrze to wychodzi źle. Myśle że autor zamiast mieć kompleksy powinien je ignorować i tą znajomość rozwijać aby zobaczyć co z tego będzie. Askpekt kasy/majątku nie powinien tu być istotony i tylko przeszkadza w tej relacji dlatego najlepiej go ignorować.

Gość gość
ma szanse i to dużą, ona nie poleciała na niego bo on ma kase, tylko poleciała na uczucie, a to rzadko spotykane obecnie u kobiet, trafiłeś dobrą sztuke, nie bądź głupi i ją nie strać przez głupote

Gość gość
02:24 Bogatym to już zupełnie na majątku partnerki nie zależy.

Gość gość
Ale bzdury

Gość gość
To że ona zarabia teraz dużą kasę nie znaczy że tak będzie zawsze. Korpo to nie jest robota na całe życie, mało kto wytrzymuje tam więcej niż kilka-kilkanaście lat.

Gość gość
Będzie będzie

Gość gość
Ja mam 3000 moja 1600

Gość gość
Idź do roboty i nie czyhają na cudze pieniądze

Gość gość
Zależy jakie mas wykształcenie i perspektywy na to by więcej zarabiać. Jeśli ty technikum a ona doktorat to zapomnij

Gość gość
"Jeśli chce kiedyś usłyszeć, że bez niej to nic by nie miał niech w to idzie." X Już wiadomo co usłyszy od Ciebie kobieta, jeżeli będzie dużo mniej zarabiać, lub nie będzie pracować. Każdy mierzy innych swoją miarą.

Gość gość
A co od cioci