Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czesc Tereska

czy kupiłabys taki tszirt dla przedszkolaka???

Polecane posty

Gość Czesc Tereska

moj siostrzeniec ma 5 lat,i zaczyna sie robic lobuzem,lubiec takie strszne zabawki typu godzilla,mumia,jakies tam sztuczne robale,kosciotrupy,ssmierdzace kupy-smieszne... troche mnie to przeraza,ale taka kolej rzeczy. Czy moge mu kupic taki straszny Tszirt do przzedszkola?:) Nie chciałabym zeby jego mama sie zniesmaczyla,albo dzieci w przedszkolu bały :D co myslicie mamusie? ?? http://allegro.pl/koszulka-dziecieca-z-pajakiem-tarantula-128-cm-i7224274879.html?utm_source=rtbhouse&;utm_medium=CPC&utm_campaign=rtbhouse-retargeting#imglayer

Gość gość
Nie widzę w nim nic strasznego, zwykły pająk. Co prawda moj by takiego nie założył ale też nigdy nie lubił tych z cukierkowymi bajkami. Były normalne.

Gość gość
Okropny

Gość Tereesaa2
mały mnie prosil nakolanach o taką tarantule na baterie za 120 zl ,ale nie kupilam bo sie balam jego mamy.:) I teraz sie zastaanwiam nad tym tszirtem.wpadl mi w oko. No jest okropny,ale dzieciaki lubia takie rzeczy... z drugiej strony lepszy byłby dla 8-10 latka niz dla 5 latka ktory ma czesto koszmary. W przedszkolu sa dzieci 3-4 letnie i pewnie niektore by zemdlaly jakby to zobaczyly.