Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Ruda

Jak to jest być kochanką?

Polecane posty

Gość gość Ruda

Witajcie, dręczy mnie pytanie jak to jest być kochanką? Jak wspominacie te "czasy", czy warto było? Proszę podzielcie się że mną swoimi spostrzeżeniami.

Gość gość
Jestem nadal. Cierpię bo chciałabym z nim być a on nie ma zamiaru odejść od żony.

Gość gość
Tylu wolnych fajnych mezczyzn a wy wolicie byc kochankami? Serio to takie fajne?!

Gość gość
Fatalnie, bo jesteś tylko opcją dla faceta. Służysz do seksu, a w domu jest żona i dzieci. Ty jesteś tylko odskocznią dla faceta, zabawą, przygodą. Nie czarujmy się... każda z nas zaczyna z czasem chcieć czegoś więcej.

Gość gość
dziś Kobiety uwielbiają rozbijać rodziny innym kobietom. To fałszywe, egocentryczne suki.

Gość gość
A jaka to rodzina która da się robić? Tu właśnie jest największy fałsz.

Gość gość
A ten żonaty facet, który zonie przysiegal wierność nie ma rozumu? Niewiniatko zgwalcone?

Gość gość
dziś Faceci to szuje, co nie znaczy, że kobiety też muszą taplać się w szambie jak oni.

Gość gość
Żałuję że jestem dobrym obserwatorem. To wszystko wokół jest tak c*****e i zaklamane że aż się robi niedobrze :D

Gość gość
Jest ekscytująco gdy to trwa i uczucia są gorące, gorzej gdy zbliża się rozstanie.... Lepiej nie zaczynać bo później cierpienie.

Gość gośćRuda
W takim układzie są dwie osoby nie tylko Ona-ta "zdradziecka suka" ale i On-to"niewiniątko ,szuja" .Nie zastanawiałyście się nad tym, że kiedyś to wszystko może wyjść na jaw? A gdyby mąż się dowiedział? Albo jego żona? Ciekawi mnie jak to jest być z kimś "zakazanym", wiem że to wielkie emocje, ale jak to wygląda dalej?

Gość gośćRuda
A czy żadnej z Was nie odpowiadał taki układ? Odskocznia tylko np w pracy a w domu codzienność. Zawsze chce się czegoś więcej?

Gość gość
Ruda czy masz mózg? Kup sobie wibrator i roochanoa sie nim w robocie jak sie nudzisz i pisssda cię swędzi! Współczuje twemu Mężowi :/

Gość gośćRuda
gość dziś złote rady zychowaj dla siebie ;-) buziaczki :-* To tylko pytania.

Gość gość
Moze sa emocje ale nie tylko pozytywne bo cierpienie tez jest i placz ze to zakazana milosc wlasnie milosc nie odskocznia jak ktos tu powiedzial

Gość gość
Feminizm walczy z "patriarchatem" promujac role kochanki jako wyzwolonej kobiety. Wyzwolonej ale z godnosci i zasad moralnych.

Gość gość
Niczego nie żałuję, no ale ja nie chcialam zeby On się rozwodzil bo ja też bym tego nie zrobiła. Od jakiegos czasu się nie spotykamy, ale zastanawiam się nad powtórką z rozrywki. Zalowala bym gdybym nie sprobowala. Teraz patrzę na życie inaczej.

Gość gość
gość dziś Dziękuję za szczerość ;-)

Gość gość
21;04 tak samo mialam to nie jest tak ze chcemy odskoczni chcemy rozbijac_ zdarza sie milosc i juz