Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dentyści niemili jak masz niezdrowe zęby

Polecane posty

Gość gość

nie dość, że trzeba mu płacić, odczuwać ból, to jest jeszcze reprymenda jednym z najważniejszych powodów dlaczego nie lubię dentysty jest fakt, że jest wredny przecież wiem, że nie mam super zębów, i sie nawet tego wstydzę i dlatego tak odwlekam czy istnieją dentyści którzy po prostu robią co maja zrobić bez komentarzy i zawstydzania klienta?

Gość zyczliwa 30 stkaa
myje zemby 2 razy w tygodniu...czasam chodze 2-3 razy w roku do dentysty,czasem byly takie etapy ze nie byłam 2 lata..z lenistwa. z bolem bylam w nocy na NFZ tak z 3 razy w ciagu 5 lat. (zab z wielka prochnicą byl do zatrucia). zemby mam wszystkie 32,ale mocno polatane.troche szczerbate. nie uslyszalam nigdy niemilej uwagi. zatrute mam chyba 5 i przeleczone kanałowo. dziwnie trafiasz,albo naprawde masz bardzo zrujnowane te zemby i zgniłe. Mam 30 lat i w zyciu byłam u 10 dentystów na NFZ i 5 prywatnych i w zyciu nie mialam zadnych niemilych uwag.(nawet jak mialam potezną prochice po 3 latach nieleczenia).Oni juz wszsytko widzieli.Oni wrecz sa sztucznie mili,zeby pacjent chcial wrocic. Mysle ze przyjmuja wielu emerytow ktrorzy maja 2-3 swoje zemby. Nawet jak poszłam z bólem tuz po zjedzeniu obiadu i mialam miedy zembami sałatke i mieso tez nic nie mowił.:D

Gość gość
lekarz jest od tego zeby powiedziec ci prawde o stanie twojego zdrowia. a ty zamiast się dąsać zapytaj go co zrobic żeby poprawic stan uzębienia.

Gość gość
Twoj dentysta jest bardzo nieprofesjonalny. Zmien na takiego, co nie ma fochow i glupich komentarzy.

Gość wrobelek2
wydaje mi sie autorze ze masz baardzo zgniłe i zaniebdane zemby...stad te uwagi. Ty sie zrazasz i nie chodzisz a zemby gniją...kolo sie zamyka. ALe one sa sluszne.Nie odwlekaj.To twpoja wina. Beda gadac . Ale zdrugiej strony pomysla "respekt.w koncu sie za to wzioł'". Miej wyj****e co na To mowia...to twoje zemby ,twoj wyglad,twoje dobre samopoczucie.na NFZ masz prawo do leczenia. Jak ktos ci powie ze smierdzisz, albo masz bruden paznkocie to na zlosc sie nie umyjesz???bo cie jego uwgaga zrazila???

a ja w Polsce chodze do dentystki zgrabnej blond mamuśki po 40 i tak blisko mnie jest zawsze jak mi w zebach grzebie ze się zastanawiałem czy nie chce wejść na mnie i czy mi nie stanie, bo się podniecałem, jak mnie jedną piersią po ciele dotykała i szurała :O a potem mi cały czas gada jakie to ja piękne zęby mam i że sama by takie chciała XD

Gość gość
jprdl a srynik wszędzie ładuje te swoj***ajdury co to on nie jest i że jak był w polsce a teraz jest w angli srangli = lokum u babci

moja babcia ma fajne lokum, chciałbym mieć takie tutaj w anglii, już nigdy bym do polski nie zawitał :classic_cool:

Gość gość
Ja wiem ze niektórzy są tacy ze mimo że wyszorowało się zęby to i tak powiedzą ze ma się problem z higieną czy jakimś osadem którego nie widze

Gość gość
w zyciu bylam u 15 dentystów i nie wyobrazam sobie jakies niemilej uwagi...drugi raz bym do chama nie poszla.:) to nie profesjonalne buraki i prostaki.jesli maja uwagi. no chyba ze mata zgnile zemby i on ma odruch wymiotny.to zrozumiale. fryzjerki tak czesto mowią "aaale dobrze z e pani przyszła bo wlosy sa w taaak zlym stanie"...taaa,gadka stara jak swiat. Zeby nas i siebie dowartosociowac ze cuda na kiju zdziala.

Gość gość
Myślisz że zęby umyjesz przed wizytą raz na pół roku i to sprawę załatwia? Jesteście obleśni po prostu.

Gość gość
Ja chodzę do dentystów z grupy Lux Med, bo tam mam wykupiony pakiet medyczny i jeszcze nigdy nie trafiłam na kogoś nie miłego. Specjaliści są bardzo dobrzy, nie tylko dentyści ale wszyscy. Mieszkam w Warszawie i jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam. Czasami warto dołożyć trochę więcej, aby mieć opiekę zdrowotną na dobrym poziomie i móc umawiać wizyty na stronie a nie stać w kolejkach. Dla mnie, zabieganej kobiety pracującej od 9 do 18, Portal Pacjenta to naprawdę wielkie ułatwienie.

Gość gość
Prywatny nigdy nie ma komentarzy. On chce zarobić jak najwięcej a konkurencja jest duża.

Gość gość
Dokładnie !!!