Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośc2928

Wychodzenie bez chłopaka

Polecane posty

Gość gośc2928

Siemka, mam 18 lat a mój chłopak 19. Jesteśmy razem od ponad roku. Nigdzie przez ten czas nie wychodziłam, nawet z koleżankami. Urwałam wszelkie przyjaźnie z dziewczynami które znałam od przedszkola i wszystko przez to że nie miałam dla nich czasu przez ciągle przebywanie z chłopakiem. Ominęły mnie najlepsze imprezy, na których mogłabym być razem z moim chłopakiem i nie widziałam w tym żadnego problemu ale on ciągle mówił że nie lubi moich znajomych,woli posiedzieć w domu ze mną niż gdzieś wyjsc, ale kiedy trzeba było iść z jego znajomymi to choćby się paliło to musiałam iść bo inaczej oczywiście jakieś fochy, c*uj wie co.... Wczoraj od ponad roku wyszkam na piwo z moja była przyjaciółka która straciłam właśnie przez tego chłopaka i kolegami których znam od zerówki i w dodatku jeden to mój sąsiad... Powiedziałam o tym chłopakowi, na początku nie pokazywał zbytnio zazdrości ale potem wypytywał się gdzie jestem, przyjechał na to miejsce żeby sprawdzić czy go nie okłamuje zkim siedzę, i kiedy pojechał zaczęły się wypominki w wiadomościach typu BAW SIE DOBRZE,NIE BĘDĘ CI PRZESZKADZAŁ. WIDZE ZE MASZ FAJNE TOWARZYSTWO. NARA itp. wróciłam do domu po paru godzinach bo miałam dość tych wypominek. I dzisiaj kiedy pytam się go czy przyjedzie i się zobaczymy to od razu IDZ SOBIE ZE ZNAJOMYMI, TAK DOBRZE SIE Wczoraj bawiłaś i tak jest przez cały dzień. . A ja wyszłam przysięgam pierwszy raz gdzieś odkąd jestem z nim.i to jeszcze ze znajomymi od przedszkola. Laski co o tym myślicie????? Już mi się ryczeć chcę bo teraz wywiera na mnie poczucie winy i drze się na mnie przez telefon że to ja niby jakieś problemy robię. Mam dość tego wszystkiego

Gość gość
Przecież to głupek i debil! Robi z Ciebie psa co ma mu chodzić przy nodze. Skończ ten żałosny pseudozwiazek niewolnicy i Pana!

Gość Cosmic Boy
Dokładnie tak zaczynają się tzw toksyczne związki

Gość gość
laska niewiem czy zdajesz sobie sprawę ale tracisz najlepsze lata swojego życia na jakiegoś psychola, co mama go nie kochała ,że tak traktuje kobiety .Czasy niewolnictwa się skończyły ,a wy dziewczyny nie dajcie sie tak traktować

Gość gość
16.45 dokładnie! Jednym.z największych błędów jest poświęcanie wszystkiego dla faceta,np swoich przyjaźni bo w razie rozstania zostaniesz zupełnie sama! Odswiez kontakty a tego głupka zostaw