Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U mojej szwagierki będą pierogi na komuni! żenada!

Polecane posty

Gość gość

Szwagierka robi komunie dziecka w pierogarni. Miejsce fajne byłam już tam na chrzcinach. Będzie normalny obiad ale na drugie danie oprócz ziemniaków będą też pierogi hahahaha jak u jakiejś Krychy w zwykły dzień w dodatku zwykłe ruskie i owocami dla dzieci. Dla mnie to przegięcie. Ziemniaki owszem, można też podać np. ryż ale pierogi? Ludziom się we łbach poprzewalało już całkiem.

Gość gość
a ja myślałam, że komunię się robi w Kościele :D

Gość gość
może nie dostaje 500+ i nie stać jej

Gość gość
No faktycznie ryż pieprznięty do wody w woreczku jest taki elegancki, a pierogi gdzie ktoś faktycznie się postarał i napracował to taki nietakt. W łeb się walnij.

Gość gość
No i super. Mnie tam nic nie przeszkadza byle ciepłe i smaczne. Mogą to nawet być pierogi. Bardzo lubię, a dzieciaki na tej imprezie na pewno będą wniebowzięte. Lecz się autorko.

Gość gość
gość dziś jak jej nie stać? będzie normalny obiad rosół ziemniaki, mięso, surówki i jakieś warzywa na ciepło ale oprócz tego jeszcze pierogi! już by sobie darowała. To jest komunia, a nie zwykła wyżera jak w środku tygodnia! Próbowałam jej coś sugerować ale zbyła mnie jakimiś półżartami i nie wróciła już do tematu, no debilka!

Gość gość
U ciebie nie było kawioru tylko ziemniaki? Boże co za wiesniara a innych poucza niemodny plebs.

Gość gość
No to tym bardziej cię nie rozumiem. Nie chcesz to nie jedz tych pierogów. Zapchaj sobie ten niewyparzony ryj ziemniorami i żuj, w czym masz problem? :o

Gość gość
No i co ty chcesz od tych pierogów?

Gość gość
Bosche ale w czym Ty masz problem autorko? może stać Ją tylko na pierogi ...

Gość gość
Nie umiesz czytać? Będzie normalny obiad a dodatkowo pierogi więc mogła sobie taką wiochę darować

Gość gość
Pierogi są złe bo są tanie, przyznaj się materialistko że to o kasę chodzi. Pewnie jesteś jedna z tych matek które wyliczaja bogaty gościom prezent, że za tani bo ich stać. Żałosna baba

Gość gość
Udlaw się tym obiadem głupia peezdo.

Gość gość
Debilka to jesteś ty że wp*****lasz nochal tam gdzie nie twoje miejsce

Gość gość
A może tak zapoznaj się z ceną tych pierogów, w pierogarniach nie są takie tanie, jak barszcz..

Gość gość
Dziwię się szwagierce, że ciebie taką wieśniarę i debilkę w jednym na komunię zaprosiła.

Gość gość
Super sprawa.moj dzieci uwielbiają pierogi ,a ruskie to już w ogóle pycha.

Gość gość
a bedzie tez tak zwana zimna plyta? ile placa za osobe?od ktorej do ktorej pocvzestunek?

Gość gość
Szkoda,że rodziny się nie wybiera.

Gość gość
Najważniejsza i tak jest wódka na komunii! I żeby wujek Henio mordę schlal a nie jakieś plebejskie pierogi.

Gość gość
cóż za życiowy problem... nic tylko się zachlastać przez te pierogi

Gość gość
No to jak będzie normalny obiad a do tego te pierogi to w czym masz problem? Nie jedz ich. Dla mnie to akurat fajny pomysł z tymi pierogami, taki bajer i coś innego.

Gość gość
Super no i pewnie drożej niż ziemniaki bo pierogarni pare sztuk pierogów potrafi swoje kosztować. Ja bym była zadowolona ze są pierogi uważam że fajny pomysł

Gość gość
U mnie kg pierogów kosztuje 26 zł, a ziemniaki 1,30

Gość gość
Była na chrzcinach w tej pierogarni i było ok, bo pierogów nie podali ? A teraz podadzą i taki foch ? Głupich nie sieją.

Gość gość
Nigdy nie zapomnę jak byliśmy z mężem na weselu w najelegantszym hotelu w miesięcy. Wszystko odbyło się na ostatnim piętrze, normalnie klasa wyższa, stoły przepięknie przystrojone i oczywiście puste. Bo szwedzki stół itd. Menu wytrawne od owoców morza po pasztet z przepiórki czy inne takie. Najzabawniejsze było, że wszyscy goście byli głodni, ja też. :D Nie na to jak swojskie jedzenie niż te wszystkie wynalazki. Wolałabym sto razy owe pierogi. ;)

Gość gość
Autorko. Ty nie msz żadnej szwagierki. Jesteś sama jak palec. Tylko ta kafeteryjo ci się ostała 😭

Gość gość
Prowo. Ale pierogi pycha :P

Gość ksantrypa
Ostatnia wypowiedź uchaaaaa chaaaa

Gość gość
Jeśliby na obiad podała pierogi jako główne danie to troche lipa ale skoro pierogi są dodatkiem to super sprawa. Jakby ci podala barszcz z krokietem to by to lepiej wyglądało? Robi impreze w pierogarni więc może chce zaakcentować to miejsce w jakis sposób? Może mają tam smaczne pierogi i stwierdziła że fajnie bedzie zaprosić rodzinę? A ty narzekasz, narzekasz a jak c****erogi podadzą to sama ze smakiem wpierdzielisz, zazdrośnico!