Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka Prawikaa4

mlodziez siedzaca pod blokiem

Polecane posty

Gość matka Prawikaa4

czy wy tepa choloto nie wieta...za tak po 22 giej gdy na osieldu cisza,w domach cisza...wszsytko co gadacie siedzac na schodkach,lawce,pod daszkiem wszystko slychac w naszych mieszkaniach?? kazdy w mieskzaniu m a okno otwarte do spania.w mieszkaniu cisza...i co slysze??? Za Baska zdradzila CZeska.ze mama nie lubi Slawka,ze tato pozyczyl gumki ,ze ktos chce złapac Romka na ciaze,ze X bierze do buzi ale nie wie czy dobrze...ze Y sie spuscił za wczesnie i setki takich historii. Zenuje mnie to i brzydzi...co mam o 23 ciej wlaczyc TV na caly glos???czy jebnac tym oknem z calej sily??/ i dodam jeszcze ze zawsze w mieszkaniu smierdzi mi papierochami bo j****a mlodziez nie wie ze dym nam wschodzi do domu...

Gość gość
Hehe, dlatego m.innymi ja nienawidze miasta, choc czesc zycia mieszkam. Bydlo bedzie zawsze takie samo, w ciemnosci jeszcze bardziej pewne siebie. Pozostaje miec szczelniejsze okna.

Gość gość
Zadzwoń pod strz albo po policję. Pogonią gowniarstwo. Swoją drogą współczucie dla ich rodziców.

to czemu im tego nie wykrzyczysz, tylko mówisz to nam? naprwdę NAPRAWDĘ uważasz, że ze srajfoników weszli mobilnie akurat na kafe?:O