Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica po 30stce chyba nawet na zwiazek z rozsadku nie mam juz

Polecane posty

Gość gość

szans, ale zastanawiam sie, czy trzeba bylo czegos takiego sprobowac. Czy ja zyje w jakims matrixie? Czy wszyscy dookola wyszli za swoich "jedynych" tylko ja nie moglam trafic obustronnie?

Gość gość
może podobają ci się mężczyźni tylko w tv lub na youtubie, a gdy już podejdzie prawdziwy mężczyzna pod ciebie, chuchnie wczorajszą gorzelnią, odsunie kosmyk włosów włochatymi łapskami i uśmiechnie oszczerbem, to niekoniecznie jest to? :D

Gość gość
A podobasz sie mezczyznom? Tez nigdy tego nie robilem i nie mam zamiaru z rozsadku cokolwiek tworzyc. Bo ja kobiet nie podrywam, jestem za niesmialy. To dziwne, ze one mnie nie. Wiem, ze nie mam co swirowac bo 40 prawiczek to wg Was niech sie idzie powiesic.

Gość gość
:D nie no kilku mi sie podobalo, ale ja im nie albo byli zajeci od ... 16 roku zycia ;/ typowe w Polsce. I teraz mam opcje mieszkac samej do konca zycia i byc nieszczesliwa, porownywac sie z kobietami ktore maja szczesliwy zwiazek albo zgodzic sie byc z kims kto mnie chce...

Gość gość
zapamiętaj sobie jedno a raz dobrze, nie ma szczęśliwych związków, albo baba ma szczęście albo chłop, i tego się trzymaj :D

Gość gość
gość dziś Może i masz rację. Coś w tym jest na pewno z prawdy :)

Gość gość
Szanse masz zawsze do póki walczysz. Spotkasz swoją miłość na pewno. Wszystko będzie dobrze :)

Gość gość
Jest sporo fajnych mezczyzn bedacych prawiczkami po 30 tylko wiecej inicjatywy. XXI wiek to czas kobiet.

Gość gość
Dlaczego tak myślisz odrobina wiary a będziesz miała męża i szczęśliwą rodzine.

Gość gość
"zapamiętaj sobie jedno a raz dobrze, nie ma szczęśliwych związków, albo baba ma szczęście albo chłop, i tego się trzymaj smiech.gif" X Jeżeli w związku jest kobieta i mężczyzna ( nie baba i chlop) to związek może być szczęśliwy.

Gość gość
23.48 A kim jest ten co Cię chce? Może wsrto się spotkać kilka razy na luzie,poznać i zobaczyć co z tego będzie. Jednak jeśli Cię odpycha to nie ma co dię zmuszać-to bez sensu.

Gość gość
Nie odpycha fizycznie, może być nawet pociągający, odpycha osobowościowo, nie potrafi być wierny, miał oblesne baby za partnerki a to o nim też świadczy.

Gość gość
A gdzie szukasz potencjalnych partnerów?

Gość gość
W bibliotece, w kościele, na kursie tańca nie szukaj na dyskotekach, w internecie.

Gość gość
Boże, dziewczyno a coś ty robiła przez tyle lat? Najlepszy towar już dawno rozchodzony, w twoim rozmiarze zostały tylko trzewiki albo baletki :)

Gość gość
Znajdz sobie porzadnego fajnego mezczyzne bedacego prawiczkiem po 30 i po problemie

Gość gość
Fajny i prawiczek po 30 to sprzeczności.

Gość gość
Trochę inicjatywy kobieto, samo nie spadnie z nieba.

Gość gość
gość dziś Boże, dziewczyno a coś ty robiła przez tyle lat? Najlepszy towar już dawno rozchodzony, w twoim rozmiarze zostały tylko trzewiki albo baletki usmiech.gif O jezu nic nie robilam, zylam, takie to dziwne...

Gość gość
Prawiczki po 30 są porządni i fajni bierz się za nich

Jak jesteś w miarę ładna to nie będziesz miała problemu

Gość gość
Uroda to nie-wszystko trzeba miec szczescie w milosci a autorka nic na sile nie zrobi .no chyba ze bedzie szukala na sam seks to znajdzie odrazu faceta. Ciezko o dobrego faceta chca uczciwych kobiet wartosciowych a sami sa nieuczciwi.Autorko sprobuj kogos poznac w pracy, przez znajomych. niewiem jak nie znajdziesz w realu to potem masz pozamiatane po 30 zostaja same smieci przechodzone i z kazdym dniem miesiacem rokiem coraz gorzej kogos poznac.

Gość gość
No ja juz jestem po 30 wiec chyba juz mam pozamiatane :D

Gość gość
gość wczoraj Zdarzają się 'perełki'na wyprzedaży.....nie dość,że tanio to i pasuje jak ulał....:P

Gość gość
Dokładnie. Jedni mają więcej szczęścia w tym temacie,inni mniej.

Gość gość
Nie ma szans znaleźć normalnego faceta, bo ona zachowała dziewictwo z jakiś tam wymyślonych powodów , a żaden facet nie chce być prawiczkiem i ciągle dąży by mieć sex, jak przez tyle lat nie udało mu się znaczy że jest nieudacznikiem, żadna go nie chciala. Kobieto strać sobie to dziewictwo z byle kim, teraz ono bardziej przeszkadza niż pomaga. To nie XIX w by było w cenie

Gość gość
a może ona nie chce z 'byle kim'? Ludzie, dajcie innym żyć po swojemu.

Gość gość
Nic nie dzieje się bez przyczyny. Jak przez tyle lat nikt cię nie chciał to widocznie jesteś nieatrakcyjna i do tego słabo zarabiasz. Ludzie to czują i uciekają od ciebie bo i charakter pewnie masz odrażający. Trudno! Bywa i tak.

Gość gość
A co zarobki autorki maj do jej dziewictwa,bo nie rozumiem?