Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczko wodne, jak o nie dbać?

Polecane posty

Gość gość

Moja żona uparła się, że chce mieć w ogrodzie. Mi osobiście ten pomysł się nie podoba. Ale może po prostu wyolbrzymiam. Wiecie może jak o takie oczko wodne dbać?

Gość gość
oczko wodne to wylęgarnia komarów

Gość gość
Mamy oczko wodne trzeba wymienic wode 2 razy w sezonie mamy duze lepsza taka zatoczka chyba kupuje sie w sklepach budowlanych obsypas ziemia z jamims szajsem i mozna obsadzic rojnikami bosa wiecznie zielone ladnymi kamieniami oblozyc

Gość gość
Kocham oczka woddne :). Moj Tata je zrobil ale bardzo duzo przy tym jest roboty :(

Gość gość
Kocham oczka woddne :). Moj Tata je zrobil ale bardzo duzo przy tym jest roboty :(

Gość gość
Mam oczko wodne od 2 lat. Tzn. kupiliśmy dom już z oczkiem, czyli nie robiliśmy go od podstaw. Oczko kest kamienne i przecieka. Niestety musze je naprawić i wiem, że to sporo pracy. Robiłam już pierwsze prace porządkowe w oczku. Jak chcesz wiedzieć ile jest np. pracy na wiosnę to poczytaj tutaj > https://aqua-light.pl/blog/oczko-wodne-wiosna-przygotowanie-zbiornika/ Jesienią jest podobnie. Zobacz ile jest pracy i czy macie czas na zajmowanie się oczkiem wodnym. Nie ma co pozostawiać go samemu sobie, bo zarośnie i zrobi się bagno. Ale ilość pracy rekompensuje siedzenie latem przy czystym oczku, lejacej się wodzie... To bezcenne. Ja polecam :) Ale może kobiety tak mają :)