Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pamietacie te laske co dala kosza koterbie ?

Polecane posty

Gość Kato
Niech lepiej zdjecie swoich obleśnych łydek pokaże paszczur to pogadamy:P I to nie ty mmnie olałas tylko ja ciebie, jesli chodzi o ścisłość Cip cip hehehehehe, bylas juz dzisiaj u kurek? :) Wsiowa wieśniaczka 🖐️

Gość gość
fajna, jaki miala nick?

Gość gość
his infernal majesty kato do dzisiaj cierpi bol odrzucenia:P

Gość gość
jak mam sie zalogowac skoro nie jest him cvvelu ?:O

Gość bicu
ona dala mu kosza? no tak bo kazdy facet tylko marzy o tym by niańczyc jej dzieci:o wygląd to kwestia gustu ale pozy prostytutki i wypinanie tylka nie przystoi matce 2 dzieci :o

Gość gość
Facet ją zostawił z małym dzieckiem i się wstydziła przyznać rodzicom więc zaczęła się umawiać z facetami na bzykanie za pieniądze, w sumie to się dziwie, że ją zostawił, pustak z niej maksymalny. Wiem o niej dużo bo pisałam z nią na priv i w sumie nie powinnam tego pisać ale za to co mi zrobiła to powinnam ją zabić , ja jej zaufałam a ona to wykorzystała, dobrze, że się w porę opamiętałam.

Gość gość
Szkoda mi zawsze tej dziewczyny było, nie jej wina, ze w takiej patoli się wychowywala.. :O I matka i ojciec jej nie pomagali, a ojciec dodatkowo znecal się nad nia i nad dziecmi. Serio, urodzila 3 dziecko? Z tym gościem co pisała ze się umawiala i co miała z nim zamieszkac?

Gość gość
Him to wcielenie diabla w ludzkiej skórze. Próżna, pyszna leniwa osoba plująca w kolo na wsztstkich jadem. W średniowieczu palono na stosie takie wiedźmy. Z reszta nie bez powodu cale kafe ja hejtowalo, nikt jej tu nie lubił. Taka prawda.

Gość gość
gość dziś - GGGB jednak żyjesz

Gość gość
Co ty piszesz gościu z dziś ? :O Nikt się nad nią nie znęcał:O Wymyślała żałosne opowiastki, żeby być w centrum uwagi i to wszystko:O

Gość gość
Jak nie? I skad możesz wiedzieć czy zmyslala? Po co miałaby to robić? Z tego co opisywała to pochodzi z mocno patologicznej rodziny.