Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak obniżyć wymagania

Jak obniżyć wymagania?

Polecane posty

Da się w ogóle coś takiego? Szczególnie myślę o wyglądzie, chociaż intelekt również, aczkolwiek z tym jest łatwiej, bo potrafię docenić tzw. mądrość życiową. Ostatnio założyłem profil na portalu randkowym i stwierdziłem, że ponad 90% kobiet mi się nie podoba, a nie jestem znowu jakimś Dionizosem, ale z drugiej strony bez pociągu fizycznego marne szanse, więc jest jakiś sposób żeby nie być tak selektywnym?

Gość gość
Jak się zakochasz w kimś na żywo to przestaniesz być selektywny. W Internecie widzisz zdjęcie i tyle. W życiu oprócz koloru włosów i oczu są jeszcze feromony, wdzięk, uśmiech, ton głosu i to wszystko składa się na chemię, która przyciąga. W Internecie podziwiasz obrazy, a nie żywego człowieka.

Zgadzam się, ale ostatnio nie poznaję nowych osób, a internet daje tę szansę żeby kogoś poznać, ale po zdjęciu, to większość wydaje mi się bez sensu, więc nie wiem czy zmuszać i pisać z tymi co mi się nie podobają i po spotkaniu ewentualnie "skreślać", czy jakoś inaczej pozbyć się tych wymagań

no, że nie jestem bóstwem jak Dionizos!

Gość gość
Adonisem pewnie.

Gość gość
moze mial na mysli ze nie jest alkoholikiem?

Gość gość
to super, że nie jesteś alkoholikiem hahaha :D nie bądź taki wymagający, bo oprócz urody= inteligencją też nie grzeszysz :)

Gość gość
Ale Dionizos nie byl wcale ani piekny ani przystojny... a jako bog wina i radosci nie byl pewnie zbyt wybredny,...

No on właśnie nie jest dionizosem a pewnie chciałby nim być :D

Osobiście raczej bym nie chciał, żeby Hera zesłała na mnie obłęd:) Może tata Zeus to niezły deal, ale nie z taką macochą!;)

Gość gość
To jest typowa przypadłość polskich facetów. Sami brzydale i nic ciekawego z wyglądu, najbrzydszy naród na świecie (mowa o mężczyznach), a oczekują modelki. I to jest prawda. Ostatnio na onecie był jakiś artykuł, pod spodem komentarze starych brzydkich dziadów jakie to Polski są nieatrakcyjne... A sami takie mordy mieli że porzygać się można (bo pisali z kont na fejsie i było widać ich mordy).

Gość gość
Polki* Obecnie mam faceta ale jakbym była samotna i chciałabym faceta to na pewno nie szukalabym Polaka tylko obcokrajowca bo Polacy to dno...

Gość gość
Uczepiliscie się najgorszego sortu patologicznych januszy i Grażyna i p********e że każdy Polak to zjeb. Zmień środowisko jeden z drugim bo widocznie żyjecie na melinie w c******j dzielnicy. Albo do isis won robić za arabska niewolnice.

Gość gość
Wraz z ilością spożytego alkoholu rośnie procent kobiet które wydają ci się atrakcyjne ;)

Gość gość
Polki są bardzo przeciętne. W porównaniu nawet z innymi Słowiankami - Czeszkami, Słowaczkami, Rosjankami. Tak samo w porównaniu z Włoszkami czy Francuzkami. Żadne kobiety nie mają natomiast tak nasrane we łbach jak Polki.

Gość gość
21.43 a polscy faceci to jacy są? W większości brzydale, buraczane twarze a chcieliby modelek. Hipokryci