Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie dzieci

Bimbałki Punk Rock Metallica Girl do oceny

Polecane posty

Gość gość
To jeśli ktoś cię namawiał to zgłoś to na policję, nie bój się i nie wstydź. Tobie nic nie zrobią.

Gość gość
Dziewczyno zgłoś to na policję to jest pedofilia a Pozatym nie wolno żyją zdjęć wystawiać bez zgody

Gość gość
prze cudowne cycuszki :) wiele bym dal by moc polizac ci suteczki :P przypominasz mi pierwsza zone Jagode :P

Rozuniem mój były i taki jeden oraz ich taki jakby gang mnie straszyli ,że mnie porwa i zgwalca oraz będą kazali mi sikać i srać przy nich a na końcu mnie zabijają poprzez wbicie noża w c***.Boję się pomocy plz :(

Gość gość
Wszyscy którzy piszą w tym wątku zboczone rzeczy do tej dziewczynki oraz wstawiancza zdjęcia zgłosiłam na policję a ty punk rock metal girl nie rób takich zdjęć więcej bo jesteś dziewckiem i nie powinnaś się sexualizowac bo za kilka lat bd tego żałować

Gość gość
Punk Rock Metallica Girl dziś Rozuniem mój były i taki jeden oraz ich taki jakby gang mnie straszyli ,że mnie porwa i zgwalca oraz będą kazali mi sikać i srać przy nich a na końcu mnie zabijają poprzez wbicie noża w c***.Boję się pomocy plz smutas.gif x Ja ci pomogę, policja się nimi zajmie tak jak guralem. Zgłaszam ten temat na dyżur.net.

Gość gość
mmm ślicznotka

Gość gość
Hormony cię noszą? :D

Gość gość
Pachnie tutaj policyjnym prowo:)

Gość gość
Od 29 lat nie ma kapitanów w policji polskiej . Odpowiednik kapitana to nadkomisarz .

Gość gość
gość dziś wiemy, kocie :-) to był celowy zabieg, albowiem za podszywanie się pod policję jest paragraf:P

Gość gość
PuncRockMetalicaGirl, że też tobie się tak chce od tylu miesięcy wymyślać takie bzdury. Po za tym był czas że pisałaś, w męskiej formie o sobie, jako chłopak. Oczywiście pousuwałeś tamte tematy. To już nawet nie jest prowo co robisz, tylko dureństwo.

Nie wiecie jak się czuję okropnie jak niepotrzebna wgl nie chce mi się żyć i płacze ciągle i ja serio jestem tą dziewczyną z tego zdj .Chcecie zabić tą dziewczynę ze zdjęcia?

Gość gość
Czemu ten temat jeszcze istnieje? Dlaczego moderacja kafe do tej pory go nie skasowała?

Gość gość
Jprdl, długo jeszcze będziesz ten teatrzyk odstawiać? To juz nudne.

Gość Punk Rock Metallica Girl
No plz nie róbcie mi tak

Gość gość
Wiemy że nie kłamiesz