Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex i wyznanie o uczuciach do innej

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam się z moim byłam chłopakiem kilka dni po rozstaniu .. ja cały czas miałam nadzieję że jednak coś z tego bd .. oczywiscie było miło że serio pomyślałam że coś jeszcze z tego bd .. oczywiście wylądowaliśmy w łóżku .. Parę dni później podczas poważnej rozmowy powiedział że że kocha dawna przyjaciółkę .. co oznacza że mnie nie kochał nigdy .. tylko był dla zabawy .. wykorzystał i olał dla tej szmaty co robić ..

Gość gość
Nic nie zrobisz z tym. Wybrał tamtą niestety.

Gość gość
Myślicie że bd żałował ? Laska jest z gorszego sortu opowiadał mi kiedyś Starsza od niego .. Obraca się w nieciekawym towarzystwie

Gość gość
Że jest zwykłym gnojem i jak zdobędzie tamtą to też ja puści bokiem dla innej , tacy ludzie się nie zmieniaja

Gość gość
Pościel kantem laske która ponoć kocha .. ?

Gość gość
Chyba c*****a ta miłość jeśli bzyka ciebie.

Gość gość
A która to z kolei jego ukochana? Agata teraz? Marty juz nie kocha?:p

Gość gość
Odbieram to tak że byłam dla niego pocieszeniem .. bo twierdzi że dzięki mnie o niej w jakimś stopniu zapomniał kiedyś a teraz ? Teraz tylko czekać aż bd szczęśliwa parka

Gość gość
Byłam ponoć jego pierwsza dziewczyna na poważnie .. bo z tamtą laska nawet nigdy nie był

Gość gość
Agata się rozwiedzie, jak mówiła od lat nie sypia z mężem, ciągle kocha Jakuba, parę lat temu nie mogła odejść od męża, teraz już może widocznie:)

Gość gość
Czy ja wiem czy będą szczęśliwi ? Skoro dyma ciebie a o niej mówi to raczej wygląda na to że ona ma nasrane w głowie i słowa "kocham cię " to dł niego synonim twardego fiu//ta

Gość gość
Ona próbowała już mi go "odbić " jak byliśmy razem .. pisała mu że ma na niego ochotę i takie tam .. Mam nadzieję że ona kopnie go w dupę a on zrozumie że stracił dziewczynę na którą zawsze mógł liczyć .. bo robiłam dla niego wszystko .. w największą śnieżyce jechałam 80 km tylko żeby go zobaczyć .. teraz mam zapłatę

Gość gość
Ale masz za to.bogatsze CV o taaaką znajomość;)

Gość gość
I zryty lep na kolejne parę miesięcy

Gość gość
W życiu czasami jest pod górkę.

Gość gość
Pytanie co dalej ..

Gość gość
Przecież wszystko było za twoją zgodą, więc o co chodzi? Nie wyczułaś, że dla niego byłaś tylko kobietą, nie partnerką? Jeśli rozmawialiście o przyszłości, to musiało to wyjść. Trudno, ogarnij się, może następnym razem wyjdzie.

Gość gość
Z kijem łatwiej wchodzić. Zmień nastawienie, nie masz drogi.pod górę a zdobywasz kolejny szczyt.

Gość gość
Rozmawialiśmy o przyszłości dość często .. ale jak widać to za mało

Gość gość
Pp zerwaniu moglas mu zaraz nie dawać d...y! Przecież wiadomo ze facet zawsze skorzysta jak mu rozlozysz nogi, trzeba było tylko porozmawiać, wyczaic go o zaczekać z seksem. Tak, bylas jego pocieszycielka. Z czasem zapomnisz, ale wychodz do ludzi, może i Ty znajdziesz fajnego pocieszyciela ;). Baw się dobrze, imprezuj z koleżankami (i kolegami), niech on to widzi ze Nie boli Cie tak to rozstanie. Będziesz mieć satysfakcję. A jego definitywnie olej (co by nie pisał).

Gość gość
Mądry Polak po szkodzie .. Imprezuje staram się nie myśleć tak o tym ale z oporem mi to idzie