Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

BigGirl99

20 kg w miesi膮c

Polecane posty

Witam serdecznie! Mo偶e od razu postawi臋 kaw臋 na 艂aw臋. Po co si臋 rozwodzi膰, gdy偶 zapewne temat, kt贸ry chc臋 poruszy膰 jest wszystkim dobrze znany. Ot贸偶, dzisiaj dosta艂am zaproszenie na osiemnastk臋. Odb臋dzie si臋 ona 贸smego czerwca. M贸j problem? Waga! Wa偶臋 99 kg. Brawo dla mnie - oczywi艣cie w sarkastycznym wyd藕wi臋ku. Musz臋 si臋 pozby膰 do tego czasu chocia偶 18-20 kg. Jestem zdesperowana, wi臋c nie przem贸wicie mi do rozs膮dku zdrowym stylem 偶ycia i tym podobnymi. Potrzebuj臋 diety, kt贸ra pomo偶e mi schudn膮膰 bardzo szybko i na pewno. Potem b臋d臋 si臋 martwi膰 utrzymaniem wagi i uregulowaniem metabolizmu. B臋d臋 wdzi臋czna za pomoc :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Zrezygnuj z niezdrowych t艂uszczy na ten czas w ka偶dej postaci, i w obiadach, i w s艂odyczach, jedz du偶o dzikiego ry偶u, br膮zowego chleba, pij mn贸stwo wody niesmakowej itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko amputacja :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kopenhaska i jedziesz przez maj!! wcale nie jest taka s艂aba jak bojki i m膮drale pisz膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja s艂ysza艂am o lewatywie z kawy, 5 kg w d贸艂 od razu, ale to dla odwa偶nych :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Du偶o kawy bez mleka, cukru, zielonej herbaty, cytryn, limonki, grejpfrut贸w, wielko艣膰 posi艂k贸w znacz膮co zmniejsz, ale nie tak, aby ci si臋 w g艂owie kr臋ci艂o..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bajkopisarka i jej kolejne PROWO.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paula090
Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany 偶ywieniowe, fachowa suplementacja. Dzi臋ki nim zmiany zachodz膮 ekstremalnie szybko! Wejd藕 teraz na: http://www.igortreneronline.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20 kg w miesiac? uwal sobie nog臋 i r臋k臋 na pewno poskutkuje. G艂owy nie ma co ci膮膰, bo pusto miedzy uszami a偶 wieje... oj wieje gorzej ni偶 w Atlasie Wysokim. P贸藕niej si臋 b臋d臋 martwi膰 metabolizmem haha p贸藕niej si臋 b臋d臋 martwi膰 utrzymaniem wagi.. r臋ce opadaj膮. To mozesz sie rownie dobrze pomartwic tym, ze ci reka nie odrosnie tez pozniej. Zaniedba艂a艣 si臋 przez jakie艣 4-5 lat samodzielnego, niedyktowanego przez rodzci贸w myslenia i chcesz sie pozbyc tego w miesiac? 99kg xD Boze i tacy ludzie, s膮 przysz艂o艣ci膮 tego narodu....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hmm 20kg w miesi膮c b臋dzie bardzo trudne i jednak niebezpieczne dla zdrowia. Je艣li mog臋 co艣 doradzi膰 to raczej skup si臋 na ma艂ych ale regularnych krokach. Pami臋taj o zbilansowanej diecie a tak偶e wi臋kszej aktywno艣ci fizycznej. Odrzu膰 fast foody, wysokokaloryczne przek膮ski i s艂odycze. Nie przejmuj si臋 tym 偶e waga nie spada jako艣 drastycznie, rozliczenie nast膮pi dopiero przy efekcie ko艅cowym. warto pomy艣le膰 np o sibutraminie, leku kt贸ry kt贸ry przyspieszy ca艂y ten proces, a jednocze艣nie da kopa do dalszego dzia艂ania. Osobi艣cie mog臋 zaproponowa膰 Mart臋, kt贸ra odpowie Ci ewentualnie na wszelkie pytania, wyt艂umaczy czy doradzi http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/1574689027/Szybki-spadek-wagi-Adipex-Sibutramine-20mg-phentermine-biphasic-slim-100-skutecznosci.html. 3maj si臋 i powodzenia

Udost臋pnij ten post