Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wstydzilibyście się tego że macie w rodzinie osobę homoseksualną?

Polecane posty

Gość gość

że względu na hejt?

Gość gość
myśle ze rodziny mają wieksze zmartwienia i lepsze powody do obgadywania swoich członkow. tera p0edał to prawie jak kiedys ksiondz

Gość gość
Zabilbym cwela bo facet ktory daje w d**e to cwel i nie bylby juz bratem

Gość gość
a jeszcze jak sie udziela społecznie wrzuci na tace chodzi pod gajerem jeździ landroverem i jest przystojny to co najwyżej babcie mogłyby wyrazić swoje oburzenie ze taki przystojny a pedał. jaka szkoda

Gość gość
najgorzej panie to być brzydkim biednym i miec nałogi nie tylko od święta. albo np byc niepełnosprawnym

Gość gość
Wolalabym homo rodzenstwo niz cpunow co po pierdlach siedza jak moj brat :(

Gość gość
jak tam np masz niepełnosprawne dziecko i liczną niezbyt zgrana rodzine to mozesz spokojnie załozyc ze cześć szwagierek tytułuje je per debil itp. sory stary ale homoseksualizm to juz zaden szok nikogo to nie dziwi nikogo to nie oburza i nikt nie bedzie latał za toba z kamieniami

Gość gość
możecie sobie przybić pione razem z feministkami bo skutecznie odwracaliście uwage społeczna od kwesti niepełnosprawnych chorych itd. ktos zbił na was kapitał polityczny co poniektórzy z was nieźle na tym wyszli a koorfa niepełnosprawnym nie dadza nawet chałupy na parterze bośta przeciupali kase

Gość KIKI 1
Nie bo sama jestem nawet jak bym nie była jestem tolerancyjna i rozumiem ze to jest miłość

Gość gość
parytety kooorfa edukacja gender koorfa a kolesie bez nóg zapiertalaja na aluminiowych rurkach z doczepioną rączką za 70 zł sztuka plus refundacja z nfzetu

Gość gość
niestety troche im cięzko zorganizować parade miłości na ulicach

Gość gość
czyli od dawien dawna znany schemat idziemy pod jednym sztandarem ale jak któremu co dadza to niech sie restza piertoli. podeptac słabszych bo teraz my jestesmy górą ic***j ze wszystkimi

Gość gość
tam jakby na wiejską ktoś poszedł prostestwoać w czyjejś sprawie to poslowie chyba by doznali szoku poznawczego

Gość gość
tera koorfa wszyscy w c***j tolerancyjni ale jaki chromy z wózka spadnie na przejściu to koorfa nagle sie okazuje ze wiekszośc społeczeństwa interesuje sie ornitologią

Gość gość
a jeszcze koorfa na koniec przyjedzie milicaja i mu wpiertola mandat:D

Gość gość
co sie bedą piertolić jak wszyscy mają to w doopie. oni też maja rodziny muszą jesć srac podcierać doopy itd

Gość geje to pojeepy
pedały to obciach jak hooj, lepiej się zabić niż być pedałem

Gość gość
i teraz mam takie pytanie. skoro nikogo nie interesuje los słabych i chorych to co mnie koorfa interesuje ze jakis pedał czuje sie przęsladowany?

Gość gość
co mnie interesują uchodźcy co mnie interesują feministki i co mnie w ogóle koorfa ktokolwiek interesuje? nie interesuje mnie i sie prosze otpiertolic bo sie zaczne w końcu bronic

Gość Darwin ma racje
hooj w doope słabym jednostkom, a pedałom HIV

Gość gość
w naturze słabe jednostki zdychają i giną i tak powinno być, chory ma zdychać i koniec, po hooj tyle tych ludzi, idiotyzm

Gość gość
myślałam że zobaczę tu ciekawe odpowiedzi a tu jeden gość piertoli coś sporo postów niepełnosprawnych jak to nie o tym temat

Gość gość
"w naturze słabe jednostki gina" ale nie żyjemy w naturze juz od dosyc dawna to raz nie jestesmy zwierzętami to dwa a trzy to mnie c***j obchodzi co masz do powiedzenia o naturze. jeżeli twierdzisz ze np jak ktos mi bliski zachoruje to powinien zginąc a ty sie zgłąszasz na ochotnika żeby go usunąc to ci upiertole łeb doope c***ja ręce nogi uszy nos wydłube jedno oko wypale drugie na koniec cie wyroocham w dooope butem nike który zdobyłes na jakims jeleniu

Gość gość
natura nie jest po to żebysmy żyli wg jej norm tylko po to zebysmy ją poskramiali. każde zwierze do tego dązy i prawie ządne nie zabija jak ty dla przyjemności albo ze względów ideologicznych. skończ mi piertolic o naturze jakies kocmopoły z animal planet kooorfa pisane przez niespełnionych scenarzytów holwoodzkich ok?

Gość gość
jak se chcesz zyc w zgodzie z naturą to sie koorfa ww peesdu rozbierz do naga wypiertol komputer ujep se język którym wymawiasz słowa upiertol se ręce którymi władasz narzędziami i ruchem pełzajacym wypiertalaj do jakiegos bajora. powodzenia. nie było mi miło

Gość do debili to jest
gość dziś jak to nie mieszkamy koorfa w naturze? a gdzie koorfa? w disneylandzie? Miasta to też natura, wytworzona sztucznie przez ludzi, więc i w tej naturze słabe i głupie jednostki giną, choćby jako zombie przechodnie których auta zabijają na pasach. Natura czyści stato z durnoty, czy to w lesie tropikalnym czy na Manhattanie.

Gość gość
po drodze zabierz swoich kolesi kretynów z hitler jugend bo zapewne sa tak samo niedorowinięci umysłowo jak i ty

Gość gość
mnie tam natura panie nic nie czysci jak nie wierzysz to do mnie wpadnij:D. sluchaj serio fajnie ze natura cie przysłała żebyś sie wypowiedział w jej imieniu ale tera już spiertalaj bo nie mam co do gara wrzucić

Gość gość
gość dziś chlasz i zdechniesz, natura ciebie się pozbędzie