Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie niewidoczny zarys drugiej kreski bardziej widoczna po 2h

Polecane posty

Gość gość

Hej, zrobilam dzis test 11 dni po owulacji odczytałam wynik zgodnie z instrukcją czyli po 5 min niby nie bylo drugiej tak samo intensywnej kreski co kontrolna ta druga kreska przypominala bardziej zarys, bardzo slaby cien po 2-3h druga kreska byla juz bardziej widoczna. Uzylam testu baby boom, czy kogoś ten test oszukal? Albo czy ktos mial tak samo i byla ciaza?? Z objawow okropny bol skutków od 4 dnia po owu, senność.

Gość gość
Po takim czasie to raczej nie jest wiarygodne.

Jezu!! Czytajcie sposob przeprowadzenia testu. Wynik jest prawidlowy po 5min a nie 2h. Po 15 min juz wynik jest niewiarygodny. Co nie zmienia faktu ze kazda dodatkowa kreska potwierdza ciaze, nawet bardzo blada. Gratuluje!!

Jeśli ta blada kreska pojawila sie przed uplywem 5 minut, to jestes w ciazy.

Gość gość
Tak, jak napisałam powyzej po uplywie 5 min tam gdzie powinna pojawic sie testowa kreska bylo widac jakby zarys mega słaby spojrzalam po 2h i nadal byla slaba ale mocniejsza niz po 5 minutach. Dlatego zadalam powyzsze pytanie, czy komus tez tak sie przytrafilo.

Gość gość
kreska może być bardzo bladziutka i jest ciąża...ja testował tuż przed tp okresu i miałam jak to się mówi cień cienia i ciąża była...

Dokładnie- jeśli ten zarys pojawił się w ciągu 5 minut to jesteś w ciąży. Ja tak miałam.

Gość gość
po dwóch godzinach test sie wysuszył i kreska testowa była mocniejsza. Tez tak miałam, obecnie 17 tc;-)

Gość gość
U mnie blada kreska na teście pojawiła się chyba po 30 minutach. Też byłam pewna, że to nie ciąża, bo powinna pojawić się do 5 minut. Teraz ta kreska ma prawie rok i właśnie zasnęła.

Gość gość
Pokaz foto

Gość gość
Jak dodać tu załącznik? Pierwszy raz założyłam tutaj temat i nie bardzo wiem :(

Gość gość
Ile Ci się spóźnia miesiączka?

Gość gość
Jesteś w ciąży na bank nawet bladziutki zarys drugiej kreski tociaza

Gość gość
Jestem jeszcze przed okresem zostaly mi okolo 4 dni staram sie juz 5 miesiąc zazwyczaj testów nie robie czekam zawsze do dnia miesiaczki ale podkusilo mnie aby zrobic bo jak wspomniałam wcześniej od 4 dnia po owu bardzo bola mnie sutki co mi sie nigdy nie zdarza wiem, ze to niekoniecznie moze byc objaw wstawilabym załącznik ze zdjęciem, ale nie wiem jak

Gość gość
To prawda jesteś w ciąży... współczuje :(

Gość gość
To dalej nic nie wiesz, ja bym się nie nastawiała na ciąże.

Gość gość
Autorko , jeśli kreska jest szara to nie jesteś w ciaży . Ja miałam takie kreski jakie ty opisujesz przy staraniach o dziecko . Dopiero jak zaszłam w ciażę to pojawiła się różowa , słaba kreska w dzień spodziewanego okresu i w czasie podanym na ulotce czyli do 5 minut . Ta kreska którą ty masz będzie się robiła wyrazniejsza bo mocz wysycha . Jak nie jesteś pewna to zrób test z krwi lub poczekaj jeszcze kilka dni i zrób ponownie .