Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawo jazdy krakow

Polecane posty

Gość gość

Hej! Co trzeba zrobic zeby zapisac sie do szkoły nauki jazdy? Zrobilam już badania lekarskie.Czy teraz mam udac sie do wydzialu komunikacji aby wydali mi numer kandydata? Czy obojetne do ktorego w krakowie sie udam? Co trzeba ze soba posiadac?

Gość MarrLenka
O ile mi wiadomo to w Krakowie jest jeden wydział komunikacji, na alei Powstania Warszawskiego :P A przynajmniej ja tam załatwiałam swoje dokumenty. Nie słyszałam o żadnym innym w sumie. Idziesz tam i załatwiasz, nadają Ci numer i z tym oraz z badaniami idziesz do szkoły jazdy i się po prostu zapisujesz na kurs. Kursy też masz różne, bo masz standardowe, możesz też się uczyć na automacie, masz kursy przyspieszone, weekendowe, do wyboru do koloru. Sama zdecyduj. Ja wzięłam zwykły, bo czasu miałam sporo, uczę się jeszcze to mi na czasie nie zależało. Poszłam do Auto Akademii na Salwator, bo miałam najbliżej. Dobrze zrobiłam, w sumie jak porównywałam rankingi to też wysoko stali, w pierwszej czwórce w Krakowie o ile się nie mylę. Ogólnie mogę Ci polecić jeśli szukasz, bo instruktora miałam super, mega cierpliwy i spokojny facet. Do znudzenia powtarzał ze mną wszystkie manewry i pewnie tylko dzięki temu zdałam egzamin za pierwszym razem, bo miałam to dobrze opanowane. Co do MORDu to zdawałam na Bronowicach - według mnie lepsze trasy, mniej ruchliwe, mniej skomplikowane, więc też polecam. No i życzę powodzenia!