Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie są moderatorzy?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego na tym forum nie ma moderatorów?

Gość gość
ktoś wie?

Gość gość
tak, ja wiem. ponieważ Grupa O2 odkupiła za grube miliony od Orange portal Wirtualna Polska, zmienili się na Grupa WP i całe swoje moderowanie skupili na dyskusjach pod artykułami na wp.pl. Moderowanie swoich dawnych for jak kafeteria, czy forum.o2.pl zostało zautomatyzowane, co jak widać kiepsko wygląda.

Gość gość
I nic nie da się z tym zrobić? Opcja 'zgłoś' też nie działa.

Gość gość
Hahaha no kurde przeciez to forum to teraz dziki zachod, spam analem, fekalia, rozebrany prawik I wyzwiska. Nawet to zabawne czasem ale niesmak pozostaje

Gość gość
Opcja 'zgłoś' też nie działa. x Właśnie opcja 'zgłoś' działa aż za dobrze :-( Właśnie o to chodzi z tym zautomatyzowaniem. Pozostawili w zasadzie tylko opcje 'zgłoś' i tyle. A działa to na zasadzie takiej, że jest określony próg ilości zgłoszeń i jak jakiś post ma przekroczony tenże próg, to jest kasowany, ale też nie kasowany od razu, tylko raz na jakiś czas ur******* się automat, który wyłapuje takie posty i usuwa. Nikt nie weryfikuje tego po stronie ludzkiej, tylko czysta matematyka. Post/topik ma np. 10+ zgłoszeń i leci. Doprowadziło to do tego że ludzie zaczęli sobie po złości topiki kasować.

Gość gość
kafe od zawsze to był dziki zachód modki kiedyś były na pewno bo z jedną się sprzeczałam i mnie zbanowała to jeszcze było za czasów czarnych nicków teraz nie wiem jak jest ale w tedy też nie działało zgłoś bo modka to olewała

Gość gość
Hahaha no kurde przeciez to forum to teraz dziki zachod, x No dziki zachód. Kiedyś tak nie było, kiedyś jak ktoś wklejał fekalia, anale albo rzucał czyimś danymi, to raz było to prawie z miejsca usuwane, a dwa ktoś taki dostawał ban na IP. Tylko teraz bany na IP nie mają sensu bo są tysiące bramek proxy a i sporo ludzi ma dynamiczne IP, wtedy wystarczy reset routera i zabawa od nowa, ale kasowania spamu i fekalii mogliby pilnować, no tylko kto?, skoro moderacje przesuneli na wp.pl :O