Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zachować się? Odmówić?Powiedzieć prawdę?

Polecane posty

Gość gość

Pracujemy z mężem w innych firmach,jednak teraz połączy nas wspólny projekt. Pech chce, że że względu na stanowiska oboje będziemy odpowiadać za pracę. Oboje nosimy obrączki, mam podwójne nazwisko,ale nikt w firmie nie wie kto jest moim mężem tak samo jest u męża. Życie prywatne jest dla nas,nie dla innych. Kompletnie nie wiemy co teraz zrobić? Grać nieznajomych ? Przyznać się?

Gość gość
przyznać się chyba nie będziecie rżnąć idiotów, że jesteście dla sibeie obcymi ludzmi???

Gość gość
Zdecydowanie przyznajcie się. Po pierwsze będziecie czuć się swobodniej, bez obawy, że zaraz prawda wyjdzie na jaw. A jeśli wyjdzie, to będzie dla Was bardzo nieprzyjemne, niekomfortowe.

Gość gość
Zdecydowanie rżnąć idiotow i udawac ze sie nie znacie :D

Gość gość
Nie mam pojęcia jak zareaguje prezes, być może będzie chciał,żeby któreś z nas zrezygnowało.

Gość gość
Lepiej powiedziec prawde. Potem moga byc slabe akcje:/ a co to juz zona z mezem projektu nie moze robic?

Gość gość
Przyznac sie, najwyzej jedna firma odda projekt komus innemu bo moze byc konflikt interesow. Jesli to wyjdzie samo to oboje z mezem wyjdziecie na idiotow

Gość gość
Powiedzieć prawdę,tylko to mogę Ci poradzić.