Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5000zł nagrody za choć jeden dowód istnienia namysłowa

Polecane posty

Gość Namysłów prawdziwy
Na co ja choruję? nie mam schizofrenii ani psychozy ani autyzmu ani zwidów i omamów i innych chorób psychicznych powtarzam wam codziennie że nie mam schizofrenii ani psychozy ani autyzmu ani zwidów i omamów i innych chorób psychicznych bo mi ich nie stwierdzono i nie mam żadnych urojeń ani halucynacji i zwidów i psychiatra specjalista mi tego nie stwierdziła a wy mimo tego dalej nazywacie mnie schizofrenikiem i czubkiem a powtarzam wam że nie mam schizofrenii ani psychozy ani autyzmu ani zwidów i omamów i innych chorób psychicznych a wy dalej swoje Byłem w szpitalu psychiatrycznym na wodociągowej w Opolu tutaj,www.wszn.opole.pl ale na obserwacji bo ponad rok wcześniej leczyłem się z depresji ciągle płakałam ciąłem się miałem paniczne lęki i wtedy też mi nie stwierdzono w szpitalu jak byłem tam pierwszy raz ani schizofrenii ani innych chorób psychicznych mi nie stwierdzono i teraz jak byłem tam na obserwacji też mi nie stwierdzono schizofrenii Byłem tam teraz na obserwacji dlatego że wcześniej też byłem w szpitalu psychiatrycznym z powodu depresji i psychiatra chciała mnie dać na obserwacje żeby mnie zdiagnozować dokładniej bo wcześniej wypisałem się po 10 dniach na żądanie i ani za pierwszym razem ani teraz nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów więc przestańcie mnie nazywać schizofrenikiem bo nim nie jestem TO JA GOŚĆ OD NAMYSŁOWA A TEN Z KTÓRYM PISZĘ TO PODSZYW