Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy to naprawde miłość

Polecane posty

Gość gość

Obecnie mam 23 lata aktualnie kończę studia. 1.5 roku zaczeła sie znajomość z moim byłym. Zakochalismy się w sobie od pierwszego wejrzenia spędziliśmy ze soba wspólnie 3 miesiące po którym zdecydowaliśmy się na wspólny związek ponieważ on musiał wracać do swojej pracy za granicę( był 3 msc tutaj tylko z powodu operacji której przeszedł) oczywiście dalej utrzymywalismy kontakt ja latałam do niego on do Polski wspólne wyjazdy, święta, wakacje.Jednka gdy tydzien temu przyleciał do Polski był jakiś dziwny zimny oschły.Odnosił się jak do najgorszego wroga. Nawet nie raczył powiedzieć samemu że chce odejść dopiero powie dział to gdy zaczęłam drążyć temat powodem było to że jestem nie samodzielną łatwo się poddaje bo uwaga bo gdy byliśmy w górach i pomylismy drogę i nie dałam rady iść z 15 kg walizka 5 km pod górę a on łaskawie musiał mi pomagać przecież kobieta musi dać radę w każdej sytuacji.Stwierdził że chce samodzielnej i odważnej kobiety a ja jestem tylko ciężarem. Prosiłam go o to żeby dał mi szansę bo przeciez dużo już wspólnie przeżyliśmy stwierdził że już mnie nie kocha musi poświęcić się teraz pracy chce być sam. I możemy utrzymywać kontakt spotkać sie od czasu do czasu gdy będzie w Polsce ale tylko jako znajomi.Najgorsze jest że ja wciąż co bardzo kocham jestem gotowa by się zmienić stać sie bardziej odważna i samodzielna.Lecz powiedział tez żeby nie robić sobie nadzieji ze spotkań bo jeżeli coś zaiskrzy znowu między nami to super jeśli nie to trudno, i jeśli ja i jeśli ja kogoś znajdę mam nie czekać na niego. Twierdzi że kiedyś mnie kochał i szalał za mną lecz teraz już nie ? Czy to była miłość? Czy można odkochac się tak nagle ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować