Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznalam faceta ktory ma kogos

Polecane posty

Gość gość

Hmmmm nie wiem od czego zacząć, poznałam faceta zaznaczam z jego inicjatywy, sam mnie zagadal tak popristy gdy szlam gdzies, podwiozl mnie po czym zatrzymalismy sie na chwile poszlam po papierosy do sklepu i tak rozmawalismy, pierwsza zainicjowalam zblizenie, tzn dotykalam ale on odwzajemnil! Po czym wzial tel i wysiadlam z auta, dzwonil do niego i nagle nie chce juz sie spotkac ucieka od kontaktu przyslania sie ze nie moze sie widywac ze mna bo ma kogos. Co mam robic

Gość gość
Zaciagnij go do lozka jestes.wyzwolona kobieta. Masz do tego prawo. To nie ty skladalas przysiege a jesli nie maja slubu to bez problemu mozesz spojkojnie z nim sypiac.

Gość gość
Weź się nie poniżaj desperatko. Ma kogoś, powinien to być czytelny sygnał

Gość gość
Ok to po co w takim razie mnie zaczepial? I sie wycofal gdy zaczelam go dotykac ? Idiota czy ? No wlasnie o cou chodzilo a teraz nie chce sie spotkac nie odbiera tel nie odpisuje i nie chce kontaktu. On nie jest żonaty ma dziewczyne, i to wszystko. Debil i tyle w temacie nie wie czego chce jak kazdy facet.

Jeżeli kogoś ma to się w to nie mieszać. Nie czyń drugiemu co tobie niemiłe. Jeżeli źle mu w obecnym związku niech się rozstanie.

Gość gość
Narodowy ty szowinisto! Kobiety maja prawo sypiac z zajetymi facetami i nie masz prawa im zabraniac.

Jako rasowy szowinista mam prawo zabraniać co tylko chcę ;)

Gość gość
Ojeej zaczepił bo mu Sie spodobalas, chciał tylko poflirtowac, podpompowac sobie ego tym ze lecisz na niego i to wszystko, nie wiesz jacy są faceci? To byla zabawa, a on nie zamierza zdradzać dziewczyny bo pewnie ja kocha. A Ty widze byś chetnie spotykała sie z kimś kto z Toba zdradzalby swoja dziewczynę? Nie wiesz idiotko ze taki facet nigdy nie będzie Tobie wierny? Nie narzucaj się, miej honor (o ile wiesz co znaczy to słowo) i daj mu spokoj.

Z tego co piszesz wynika, że poznałaś faceta na ulicy skoro cię podwoził i od razu się do niego kleiłaś.Nic dziwnego, ze nie chce cię znać.Pomijam już fakt, że kogoś ma.Albo jesteś zboczona albo to provo, bo innej opcji nie widzę:P.

„Ok to po co w takim razie mnie zaczepial? I sie wycofal gdy zaczelam go dotykac ?” x Widzisz, być może naiwnie pomyślał, że nie każdy kontakt faceta z kobietą musi się automatycznie kończyć w łóżku. Inne wychowanie, rozumiesz? xxx „Debil i tyle w temacie nie wie czego chce jak kazdy facet” x To, że nie chce z Tobą utrzymywać kontaktu nie oznacza, że nie wie czego chce. Wręcz przeciwnie, wydaje się, że zupełnie go nie interesuje łatwa laska. Twoje generalizowanie sugeruje, że to nie pierwsza taka sytuacja w Twoim życiu, więc może następnym razem spróbuj nie rozkładać od razu nóg gdy tylko zobaczysz jakiegoś kolesia, który Ci się spodoba?

Gość gość
On ja tylko podwiozl a ta zaraz wyobraża sobie nie wiadomo co, dobiera się do niego i wydzwania potem mimo ze on wyraźnie zaznaczył ze nie chce niczego więcej bo jest zajęty. Ach te zdesperowane Karyny ;)

Gość gość
Tylko po co koles bral jej nr tel bez sensu jezeli faktycznie chcial tylko podwieźć. Cos mi tu nie pasuje.

Gość gość
Może wziął ten numer na wszelki wypadek, na gorsze czasy, jeśli rozstalby się z dziewczyna, bo widzi ze autorka łatwa, leci na niego to może kiedyś by skorzystał i por...l (przy okazji pompujac ego) a takie jak ona są na zawołanie ;)

Gość jeszcze pewnie blondynka
oj wy głupie baby, co jedna to durniejsza, SZOK

Gość gość
a mnie się wydaje, że nie lubi palących kobiet dlatego się wycofał

Gość gość
tylko patologia lubi palące kobiety

Gość gość
Autoeko tematu, powiadom lepiej jego laske jakiego ma oszusta!!! Ja bym tak zrobila i to z przyjemnoscia. Albo uwiedz go, zapros do siebie pod jakims pretekstem ze np potrzebujesz pomocy albo cos, przespij sie z nim a pozniej poinformuj jego dziewczyne.