Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MHTxx

Nikomu nie podoba się moja sukienka

Polecane posty

Gość MHTxx

Witajcie, mam straszny problem :// Od kilku tygodni strasznie podoba mi się taka sukienka, jest czarna i zwiewna. Chciałam ją kupić już dawno ale była za droga, ostatnio jej cena została sporo obniżona i zamówiłam ją przez internet. Gdy mi przyszła byłam taka szczęśliwa, od razu ją przymierzyłam i uważam że jest świetna.. naprawdę bardzo mi sie podoba i niedługo mam taką impreze, chciałabym ją wtedy założyć bo właśnie z myślą o tej imprezie nią kupiłam, tam będzie cała moja rodzina.. Ale tu pojawia sie problem.. chciałam doradzić się mamy co do ubrania i stwierdziła że sukienka jest okropna, moim braciom też sie wcale nie podoba, pytałam też cioci.. wszyscy uważają że jest bardzo brzydka, bardzo smucą mnie ich opinie bo to była sukienka moich marzeń.. mam możliwość ją zwrócić, co radzicie? Bardzo prosze o pomoc naprawde nie wiem co robić

Gość MHTxx
Dodam jeszcze że ona i tak kosztowała mnie dużo pieniędzy i myśle też że dlatego nikomu sie nie podoba bo uważają że wydaje pieniądze na takie „pierdoły” i w dodatku to nie jest klasyczna sukienka tylko taka na sezonową mode, błagam o pomoc

Gość gość
załóż sukienkę i nie zwracaj uwagi na opinie

Każdy ma swoje zdanie. Komuś może się podobać twoja sukienka, a komuś nie. Jeśli to nie się podoba możesz ją nosić. Musisz jednak popytać kogoś jeszcze oprócz rodziny np. znajomych, przyjaciół. Ale musisz też zastanowić się czy sukienka którą chcesz założyć na pewno pasuje na wydarzenie na które chcesz pójść. Wyobraź się w tej sukience na imprezie, popytaj jak inni będą ubrani.

Gość gość
Pokaż zdjęcie

Gość MHTxx
Zapomniałam wam napisać, sukienkę zostawiłam i bardzo dziękuje wszystkim za pomoc a szczególnie @Naxa2 twój komentarz dał mi dużo do myślenia, jeszcze raz wielkie dzięki <33

Gość gość
Dobrze zrobiłaś! Nikogo nie krzywdzisz, jak Tobie się podoba, to super!! To nie czasy, że należy się wszystkim podporządkować. Mów zawsze grzecznie: szanuję Wasze zdanie, ale mnie się tak sukienka niezwykle podoba, czuję się w niej sobą! I do przodu, Dziewczyno! Całuski!