Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydało się co wywołało chorobę Alfiego. Powikłania poszczepienne.

Polecane posty

Gość gość
Wiecie co jest najlepsze? Że większość antyszczepow powtarza hasła "myślę samodzielnie" "czytam i analizuje A w rzeczywistości klepia bezmyślnie to co napisał ktoś inny. Dziecko dostało 4 szczepionki w tym 3 wklucia, jakoś "dziennikarz" napisał 4 wklucia i te powtarzają bezmyślnie. "Dzinnikarz " napisal o kilku zywych szczepionkach i te bezmyślnie piszą i kilku żywych, pomimo że żywa była jedna. Tak samo jak z pytaniem ktoś ciągle się powtarza na stop nop "czy po takiej i srakiej szczepione się zaraża A przecież czy taka ulotki i chpl w których wszystko jest napisane

Gość gość
moje dziecko było tak szczepione w 2007 / 2008 roku i żyje ma się dobrze , tak więc hipoteza nie do końca słuszna że NOP , Co jednemu tak innemu już nie ?

Gość gość
guzik a nie punktujesz, to niewiarygodne źródło ma swoje inne źródła, na obcojęzycznych stronach. I tam nie mają nic wspólnego z płaską ziemią i pisem komedia... X Nie dotykam polityki, religii ani ksztaltu ziemi. Odniosłam się do ilości wkluc i liczby żywych szczepionek. I szczerze nawet jeżeli strona będzie w języku suahili albo jidysz to będzie niewiarygodna jeżeli łapie ja na błędach w takich oczywistych sprawach

Gość gość
dziś 19:28 nieprawda, po pierwsze oceniasz strony i wspomniałaś o ziemi...po drugie czepiasz się szczegółów zupełnie drugorzędnych i nieistotnych z punktu widzenia sporu, po trzecie wszyscy cytujemy takie czy inne wiadomości, nie muszę niczego analizować osobiście by się wypowiedzieć. Ani to forum naukowe ani nawet poważne. x Wiecie co jest najlepsze? Że większość antyszczepow powtarza hasła "myślę samodzielnie" "czytam i analizuje A w rzeczywistości klepia bezmyślnie to co napisał ktoś inny. Dziecko dostało 4 szczepionki w tym 3 wklucia, jakoś "dziennikarz" napisał 4 wklucia i te powtarzają bezmyślnie. "Dzinnikarz " napisal o kilku zywych szczepionkach i te bezmyślnie piszą i kilku żywych, pomimo że żywa była jedna. Tak samo jak z pytaniem ktoś ciągle się powtarza na stop nop "czy po takiej i srakiej szczepione się zaraża A przecież czy taka ulotki i chpl w których wszystko jest napisane x co to jest antyszczep w twoim płytkim rozumieniu? dziecko nie dostało 4 tylko 7 szczepionek - bądź precyzyjna skoro wymagasz tego od innych

Gość gość
W uk to norma w 2mies masz 4szczep +do buzi W 3 masz 4 W 4masz znow 4+do buzi W 12 masz 3 + 4 to mmr powtorka w 15m7esiacu z mmr i pozniej jsk ma 3.5r -2

Oby dzieci tych broniących syfu lewaków dotknęły kiedyś NOPy. jeśli już jakieś biedactwa musza dotknąć z winy rodziców idiotów x czy może ich dotknąć coś gorszego niż rodzic lewak XD

Gość gość
lecz się psycholko , ciekawe co będzie jak ciebie dotkną choroby ,]na które szczepione są dzieci, debilu jak nie wiesz o czym piszesz to stul pysk. Nakręcasz tu tylko aferę , na śmierci biednego dzieciaka, a w rzeczywistośc***ewnie jesteś jakąś chorą działaczką anty -szczepionkowców . Powinni cię leczyć bo nie ma żadnych dowodów na co umarł ten dzieciak , ale oczywiście wy wiecie najlepiej i miliony dzieci które są szczepione tak jak on , żyją i mają się dobrze Z drugiej zaś strony wyszłoby , że dziecko umarło przez rodziców za czym pozwolili go szczepić .

Gość gość
Rodzina królewska leczy się homeopatią (a niby to takie bzdury, które ciemnemu ludowi się odradza :o ) i akupunkturą, co potwierdza oficjalny lekarz nadworny rodziny królewskiej dr Peter Fisher. Żyją w dobrym zdrowiu po 90-100 lat mimo wcale niezbyt dobrych genów (poza Wiktorią, większość rodziny królewskiej była chorowita). Ciekawe czemu tak długo żyją i czemu stosują coś, co lewactwo uważa za ciemnotę :D Lud ma chorować, a populacja się zmniejszać. Bill Gates mówi o planie redukcji ludzkości oficjalnie, więc żadna to teoria spiskowa. Więc takie pelikany, które powtarzają głupoty o bezpieczeństwie (to rozśmiesza nawet większość. naukowców je promujących) czy konieczności szczepień albo nieskuteczności medycyny komplementarnej, są rzaąom bardzo na rękę. Szczekajcie dalej. Waszych dzieci tylko szkoda.

Gość gość
gość dziś moje dziecko było tak szczepione w 2007 / 2008 roku i żyje ma się dobrze , tak więc hipoteza nie do końca słuszna że NOP , Co jednemu tak innemu już nie ? x Właśnie tak. To, że czyjś mityczny dziadek "palił całe życie fajki i żył prawie 100 lat", nie znaczy, że papierosy nie szkodzą. To samo tyczy się chemioterapii, steroidoterapii, większości szczepień i niektórych innych procedur.

Gość gość
dziś lecz się psycholko , debilu jak nie wiesz o czym piszesz to stul pysk. x ciebie trzeba koniecznie zaszczepić przeciw wściekliźnie bo już piana z "pyska" tryska

Gość gość
Podbijam. Rodzina królewska leczy się medycyną niekonwencjonalną (oczywiście pod opieką lekarza), ale ludowi to już 10 szczepionek na raz podać to spoko? Ciekawe, czy dzieci rodziny królewskiej są szczepione. Częściowo kłóci się to z założeniami sztuki homeopatii czy akupunktury.

Gość gość
Czekam niecierpliwie na odniesienie się do kwestii metod leczenia wybieranych przez rodzinę królewską. Raczej oni z chłamu nie korzystają :)

Gość gość
Tak myślałam, że będzie cisza. No ale pożyteczne głupki w postaci proszczepionkowców i innych podobnych są potrzebne do planu redukcji ludzkości, ostatecznie dopóki przyjmujecie to świadomie, to spoko, selekcja naturalna. Tyle że Alfie wyboru nie miał. Idźcie się na grypę zaszczepić. Tylko potem na SM nie narzekać, bo mnie to nie interesuje.

Gość gość
20:54 W punkt.

Gość gość
20:54 A kim w twoim prostym myśleniu jest proszczepionlowoec? Kolejna rzecz temat nie jest o homeopatii a o tym jak to szczepionki są odpowiedzialne za chorobę tego chłopca I wątpliwej źródle jakim jest newsweb... I jeszcze kolejna kwestia- nikt nie siedzi tu 23 h/doba żeby odpowiadać na twoje posty.

Gość gość
19:46 Akurat to nie ja poruszała temat ksztaltu ziemi. Pisałam o liczbie wkluc A nie szczepień. I Tak, jest to bardzo istotne. A wiesz dlaczego? Bo skoro pismak wprowadza w błąd w tak oczywistej kwestii to poddaje w wątpliwość wiarygodność całego artykułu. Oznacza to że jest zupełnym laikiem w tym temacie .

Gość gość
dziś czepiasz się. Na tym etapie bez pełnej dokumentacji, sekcji zwłok, śledztwa, badań etc. mówimy tylko o domysłach i prawdopodobieństwie. Tylko tyle i aż tyle. Niestety szpital nie daje szans na wyjaśnienie tak jak nie dał szansy dalszej diagnostyki i leczenia czy choćby godnej opieki. Was Alfie Evans Injured by Vaccines? http://evolution-diet.com/2018/04/was-alfie-evans-injured-by-vaccines/ nie wiadomo czy prawdziwe http://www.renovatio21.com/alfie-evans-e-stato-danneggiato-dai-vaccini/

Gość gość
21:35 mi ze napiszę inaczej. Gdyby w artykule było napisane że alfie otrzymał 1 wkucie A było ich faktycznie 3 nie poddaloby to w wątpliwość artykułu w twojej ocenie? Bo w mojej całkiem to dyskwalifikuje . To raz. A dwa sama piszesz że póki co to domysly, więc jak się ma temat topiku do tego? Nie wrzucaj mi linków bo za moment ja zacznę wrzucać na temat tego że dusze chłopca zabrali kosmici i dlatego umarł....

Gość gość
dziś daj spokój, poleciałaś...ja mówię o prawdopodobnych przyczynach, najbardziej prawdopodobnych...ty o kosmitach :( co ty właściwie chcesz udowodnić? szkoda czasu, przerywam ciekawą audycję by ci odpisać ale jaki to ma sens? Pa

Gość gość
Ale wersja o kosmitach też jest prawdopodobna dla pewnej grupy osób. Nie musisz już odpisywać. Raczej już nie wejdę na ten temat. Paaa!

Gość gość
dziś a jednak..jeśli dla ciebie obie wersje są równie abstrakcyjne czy równie prawdopodobne, to jesteś albo stuknięta albo bardzo cyniczna, w jednym i w drugim przypadku rzeczywiscie szkoda czasu na rozmowę

Gość gość
dziś "Rodzina królewska leczy się homeopatią (a niby to takie bzdury, które ciemnemu ludowi się odradza pechowiec.gif ) i akupunkturą..." x -Niczym Chińczycy i co z tego? Mają też medycynę konwencjonalną i łączą jedno z drugim. W Europie też obie metody są znane i stosowane. "Żyją w dobrym zdrowiu po 90-100 lat mimo wcale niezbyt dobrych genów" - Chińczycy mimo smogu itp. różnie żyją mimo współistnienia obu typów medycyny. "Lud ma chorować, a populacja się zmniejszać. Bill Gates mówi o planie redukcji ludzkości oficjalnie" - Dlatego właśnie powstał ******ntyszczepionkowców?