Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radosławek

Gdzie na randkę w Warszawie?

Polecane posty

Gość Radosławek

Hej, szukam jakiegoś ciekawego miejsca, gdzie mogę zabrać dziewczynę na randkę w Warszawie. To nasza rocznica, chciałbym spędzić z nią czas w jakiejś miłej restauracji z nietypowym klimatem i dobrym jedzeniem. Możecie coś polecić?

Gość gość
Zależy jaki masz budżet, ale tak zakładając że wyzszy niz na maca czy kebab to polecam restauracje Sofia, Sogo, Efez, Squirt, don Giovanni, trattoria z pyszna pizza, seatka house, Krowodrza, krowa żywa, beza kruwka, bajowe

Gość testamentka
To zależy czego szukasz :-) Możesz nawet zrobić tak jak ja kiedyś - przez pizza portal zamówiłam sobie jedzenie z dowozem Warszawa, podałam w domu jako kolację przy świecach - wszyscy zadowoleni :-)

Gość yerbaa
Ja polecam restaurację Akademia na Mokotowie. Mój mąż zabrał mnie tam kilka tygodni temu na kolację rocznicową i bardzo nam się podobało. Romantyczna atmosfera, piękny wystrój i przepyszne jedzenie - dziewczyna na pewno będzie zachwycona ;)

Gość gość
Ty radek to swoja dziewczyne mozesz zaprosic do siedlec albo radomia

Gość therust
Najlepiej przygotować coś w domu. Albo - lifehack, zamów coś! Sprawdź jakie jest jedzenie z dostawą Warszawa np na pizza portal - https://pizzaportal.pl/warszawa/ - wyjmij z pojemników i podaj jako własne!

Sprawdźcie Milanovo na Wilanowie, fajne jedzenie, przyjemny klimat 🙂 Pyszna pizza, makarony, sałatki, ale i desery 🙂 Oczywiście jest też opcja z dowozem do domu, co polecam, bo zawsze dowożą sprawnie i gorące 🙂