Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpiwnooka

popisze z kimś przebojowym

Polecane posty

11:18 - to Ty jesteś od tej „świerzości”? Z bilboardem nie rozmawiasz, ale z zainteresowaniem się przyglądasz?

Gość gość
A ty co, adwokatura dorabiasz sobie po godzinach?

Gość gość
jak se chcesz podziwiać przychody i efekt pracy gości od reklamy i marketingu to sie koorfa zatrudnij jako wozny w SgH koorfa bedziesz se mógł podziwiac takie kwiatki rozbite na wykresy i wzory

Gość gość
przypomne ze skrótowiec nazwy uczelni oznacza "szkoła handlowania gooofnem" zapraszam cie serdecznie razem z mało stanowczym możecie scierać tablice za friko w ramach stazu czy cos

Wyślij podanie, w wolnej chwili rozpatrzę i oddzwonię. Skrótowcami się nie zajmuj, bo wyraźnie Cię to przerasta:)

Gość gość
tak. wpadłem se popatrzec jak sie pieklisz nad "przebojowoscią" której istnienie najwyraxniej powaznie ci doskwiera

Gość gość
Raczej brak im doskwiera, bo na siłę chłopcy starają się dowieść, że są przebojowi.

Gość gość
az z tego wszystkiefgo z mojej "świerzości" zes postanowił przebój topiku zrobic. dlatego szczery mozesz tu robić najwyżej za suflera;)

bo na siłę chłopcy starają się dowieść x ja wciaz czekam na lekcje przebojowosci, czlowiek uczy sie wszak cale zycie to ktory gosc zacznie?

postanowił przebój topiku zrobic x ja? w zyciu, ja tu tylko obserwuje, od przebojowosci jest autorka i guru, jednak poszli gdzies za rece sie trzymajac

Gość gość
bo znęcanie sie nad niedokształconymi warstwami społeczeństwa może ci przynieść popularnosć jedynie u elit o ile do nich nalezysz a nie nalezysz dlatego smiem twierdzić ze masz powazne problemy z opracowaniem strategii na osiągnięcie przebojowosci najlepszej w twojej sytuacji

„az z tego wszystkiefgo z mojej "świerzości" zes postanowił przebój topiku zrobic” x Przebój to Ty robisz pisząc o analfabetach:)

Gość gość
co to jest "przebojowość"? i kto to jest taki człowiek, gdzie bywa i jak się nazywa?

Gość dlugowlosa na szpilkach
:D :D :D Jeszcze "pauza " sie w waszej szkole nie skonczyla chlopaki?

Gość gość
dlatego szczery o mnie tak czy inaczej będa mówili jeszcze za 200 lat a do ciebie przyklei sie lokalnie i czasowo tylko jakies gooofno chętne na podniesienie sobie samooceny z powodu kompleksów jakie ich gnebia

Gość gość
Podrzucam, można, pisząc głupoty, jak jędzy wyżej, można pisząc nic, co też czynię ja

Podrzucam, można, pisząc głupoty, jak jędzy wyżej, można pisząc nic, co też czynię ja x ktos przetlumaczy?

o mnie tak czy inaczej będa mówili jeszcze za 200 lat x tak, o gosciach sie zawsze bedzie mowic, szacun!

Gość gość
ale potrzebne mi to jest jedynie jako nośnik pewnych idei bo popularnosci nie lubie. za to lubie sie pastwic nad kolesiami którzy sie lubia pastwic nad słabszymi od siebie:)

za to lubie sie pastwic nad kolesiami którzy sie lubia pastwic nad słabszymi od siebie x kiedy zaczniesz?

Gość gośćguru
Jestem guru, huhuhuhu Jestem guru juhu Kto tu posprząta?

Gość gość
jak spotkam kogos takiego;)

Gość gość
wina nie zasługa owszem

Gość gość
na razie macie tylko przewage liczebna. także spokojnie

Gość gośćpiwnooka
Oj ojoj Ale balagan

ZS, to się nie ma z czego śmiać. Piszemy sobie, wymieniany jakieś tam poglądy, a nagle się okazuje, że pastwimy się nad jakąś sierotką. Nieładnie. Gdyby nie było mi to tak bardzo obojętne, to prawie bym się zmartwił.