Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze mojej siostry moglaby zginac w tym wypadku.

Polecane posty

Gość gość

To taka gruba k***a ,nigdy mi w niczym nie pomogla, na zadna pomoc niemoge na nia liczyc.Przyjechala do mnie do szpitala j/e/b/l/a wszystko mi, jedzenie nie posiedziala nawet5 minut i ze ona juz idzie bo jej sie tu nie podoba, ze jak jechala do mnie to ze wsiadla w zly pociag, ze bilet musiala klupic w pociagu bo kasa byla zamknieta. ze stracila na ten wyjazd 200zl albo mnie czesto przedzesnia, prowokuje, klotnie do bicia. Ona jak miala problemy bo jej 5 p**d grozilo nie przejscie to ja pojechalam sie za nia wstawic. zadanie jak nie potrafila zrobic to jej pomoglam,jak jej dokuczali w szkole to tez poszlam sie za nia wstawic. dziala mi ona na nerwy i to cholernie ,niemoge na nia patrzec miala wypadek jak jechala do nieiec autokarem szkoda ze nie zginela w tym wypadku. Na zadne tematy zemna nie rozmawia doslownie o niczym. eh brak slow meczy mnie to, bo mieszkam tylko z nia i matka rodzice moi po rozwodzie sa.

Gość gość
PSYCHIATRA się o ciebie pytał!!!!

Gość gość
I o ciebie tez sie pyta nie-moja wina ze mam glupia siostre i podejrzewam ze wielu ma glupie rodzenstwo tylko sie do tego nie przyzna.

Gość gość
e tam, kazdy ma jakies tam swoje frustracje mnie tez czasem ludzie wkurzaja

Gość gość
O ile wsciekłość, złość czy nawet nienawiść do siostry mogę zrozumieć, to tego twojego je życzenia śmierci pod pociągiem, nie da się niczym wytłumaczyć. Takie życzenia wracają do tego który je wypowiada.

Gość gość
nie sadze, zeby ona tak naprawde myslala, to tylko wyrazenie nienawisci rodzice cie nie kochali?

Gość gość
Wiekszy spokoj bym w domu miala gdyby jej niebylo teraz mam urodzic dziecko ale w takim chorym domu wychowywac to mi sie go niechce wole to dziecko oddac niz z glupia siostra dzieckiem mieszkac .

Gość gość
12;20No wlasnie siostra byla od zawsze glaskana a ja zawsze w/p*****l dostawalam za byle co.

Gość gość
Autorko,to nie jest forum dla idiotów,pomyliłaś miejsce.A skoro umiałaś rozłoyć nogi dać sobie zrobić dziecko to oddaj go ludziom którzy będa je kochać.Przy tobie będzie zaniedbane,niekochane i być może ze zmianami neurologicznymi. Nie umiem ci wspólczuć bo jeśli ktoś umie życzyć innym śmierci to jest dnem moralnyn.

Gość gość
tez zaczynam wspolczuc temu dziecku,

Gość gość
12;27Ja choruje a siostra mnie tylko dobija glupimi tekstami nie mam w nikim wsparcia. A facet jak wchodzi na kobiete to niech sie pyta czy chce seksu a pozatym marudzil o dzieciach a teraz ma to w d***e.

Gość gość
A co ty suka że tak można wesc na ciebie bez pytania,dajesz wszystkim ktory tylko ma chęć:):):) WYPAD kretynko i nie zasmiecaj tego forum

Gość gość
Nie komentujcie wpisów tej chorej umysłowo to troll

Gość gość
Tak suka dla meza skoro zaden mnie niechcial to moglam miec facetow tylko do seksu a pozatym choruje od wielu wielu lat

Gość gość
aha to prowo

Gość gość
12:46] na głowę:) rzecz jasna

Gość gość
Sam jestes prowo trzeba byc p/ierdalnietym zeby na wszystkie tematy pisac prowo

Gość gość
12;49Zgadza sie i nigdy sie z tej choroby nie wylecze. Kilkanascie razy lezalam w szpitalu psychiatrycznym na odddziale zamknietym w koscianie stwierdzono u mnie depresje schizofrenie zaburzenia osobowosci

Gość gość
nie na wszystkie pisze prowo, tylko na twój chora idiotko

Gość gość
Sam jestes idiota nie ma nic gorszego gdy nie ma sie wsparcia wsrod bliskiej osoby i jeszcze sie choruje wiec w/yp*****laj!

Gość gość
to nie musi być prowo :) sama znam rodzeństwo które się nienawidzi:D

Gość gość
12:58 Na co laluniu chorujesz,z czym masz problemy,wesprę cię