Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9miesiac ciazy niechce tego dziecka.

Polecane posty

Gość gość

Niechce tego dziecka bo choruje i jestem biedna a maz wniosl o rozwod nie kocham tego dziecka.Niebede chodzic po mopsach sropsach prosic sie o kazda zlotowke bo w mopsach siedza suki.

Gość gość
Ale to nie te suki jak je nazywasz wyciągaja lapska po hajs, bylo pracować a nie liczyć na meza. Dziecko mozesz oddac do adopcji, zrzeknij sie praw by szyblo ktoś je adoptowal

Gość gość
Choruje a wczesniej pracowalam zyje z renty 1000zl a te suki to tam gdzie 5dzieci to daja i przyjdzie taka z 6 w ciazy i znowu dostanie a ja za 1000zl to moge sie osrac debilu.

Gość gość
12;39Maz wiedzial jak za niego wychodzilam zamaz ze choruje na nawracajaca depresje i wiedzial ze mam rente przed choroba pracowalam 11lat.

Gość gość
Nie chcesz ale ****ać z facetem się poszłaś!

Gość gość
To dziwie ci się ze zdecydowałaś się na dziecko skoro masz takie problemy,chyba ze to była wpadka,co nie znaczy ze mogłaś się zabezpieczać.Znam to bo tez mecze się z nerwicą lękowa i przeszłam depresje,normalnie pracuje nie mam renty,nie potrzebuje,ale nie planuje dziecka,nie zdecyduje się.

Gość gość
dziś bo facet był ważniejszy

Gość gość
Mówisz, ze nie chcesz dziecka. Masz już jakis plan? Myslisz zeby np. zrzec sie praw, co zamierzasz zrobic? Bo chyba nie wyrzucisz na smietnik jak jakaś ostatnia szmata???

Gość gość
gość dziś Nie planujesz i tak będziesz miała a z kim z facetem oczywiście!

Gość gość
Gość 13:12 No raczej z kobieta nie będę miała jak już,z moim kochanym mężem jestem już kilkanaście lat i jak widać wiemy co to jest antykoncepcja i odpowiedzialność nie tylko za siebie

Gość gość
Dbaj o siebie,a gdy urodziny zostaw dziecko w szpitalu.Powiec ze nie chcesz tego dziecka i się gk wyrzekasz.Pielęgniarki wszystko załatwią i oddają go do domu dziecka

Gość gość
No to sie osraj. Tez mam depresje, biore leki, pracuje i nigdy nie bede w ciazy żeby nie skrzywdzić dziecka, a ty postapilas egoistycznie Zal tylko tego maleństwa

Gość gość
Tak tak z kochanym mezem, ktory wniosl o rozwod. Dobra to musi być prowo, nie ma takich głupich bab, więc prowo Prawika jakeigos ktoremu przygrzalo slonce

Gość gość
oddaj dziecko do Okna Życia - jakieś bezdzietne małżeństwo będzie miało upragnione dziecko