Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to depresja?

Polecane posty

Gość gość

Jakos nic mi sie nie chce ostatnio Nie chce mi sie studiowac zastanawiam sie czy nie rzucic albo zmienic kierunek Nie chce mi sie pracowac i tez mysle nad zmiana pracy I w ogole sie zastanawiam nad przeprowadzka ale nie wiem dokad Mam dosc wszystkiego i wszystkich i nie moge zadnej decyji podjac nie wiem co dalej ze soba zrobic

Gość gość
nie wiem, ale tez tak mam :(

Gość gość
Ehh dla mnie najgorsze ze nie moge zadnej decyzji podjac :O Odnosnie studiow ,pracy itp. Nie wiem co robic :( Nie wiem nic.

Gość gość
Przemysl na spokojnie albo poradź sie kogos kogo dobrze znasz

Gość gość
Może być początek. Teraz większość ludzi ma depresję przez kłopoty osobiste , przez pracę, sytuację na świecie ( więcej informacji tragicznych albo pseudo pozytywnych które z czasem okazują się zwykłym kłamstwem ) powodów dużo do depresji mamy, są tylko różne stany które w czasie w niesprzyjających okolicznościach dla normalnego funkcjonowania mogą się rozwijać. Ja miałem już dawno napady depresji potem wracałem do normalności ale zawsze coś pozostawało a życie mi dowaliło trochę. Nie daj się.

Gość gość
Depresja dopada ludzi, którzy żyją daleko od Boga

Gość gość
gość dziś Bzdura kompletna, ale możesz w to wierzyć jednak wiara w coś nie powoduje ze to staje się prawdą faktem ,ponieważ aby tak się stało potrzeba naukowch faktów a bez nich dalej to jest tylko wiara.

Gość gość
to jest prawda wszyustkie chozy na depresje sa daleko od boga znaj mi kto ma relacje z Bogiem i ma depresje

Gość gość
za samobujstwa jest odpowiedzialny demon lucyfer jest także od chorób psychicznych i fizycznych belzebub podziału niezgody dręczenia a za niemoralność seksualna i zdrady małżeńskiej szatan Asmodeusz i belzebub alimai kusi do perwersji seksualnej dan niszczy miłość rozbija małżeństwa dzieli rodziny niszczy Zdowie prace ściąga nędze bankructwo długi jest demonem zniszczenia i samozniszczenia z każdych z tych przywódców ma do pomocy legiony demonów Gdy ktoś jest poświęcony szatanowi potrzeba wielu lat by go uwolnić – przyznała s. Angela. Jako przykład takiego poświęcenia szatanowi s. Musolesi podała rytuał jaki sataniści odprawiają w czwartki. - W każdy czwartkowy wieczór sataniści szatanowi poświęcają młodzież, która w najbliższy weekend zginie w wypadkach drogowych. Ale tylko nieliczni o tym mówią. Należy tych wszystkich poświęcić Sercu Jezusa. Inną przyczyną cierpień są choroby. - Są zastępy złego, które powodują cierpienia fizyczne – dodała s. Musolesi. S. Angela przypomniała tu postać ojca Mattea La Grua, franciszkanina, który egzorcyzmował na okoliczność nowotworu, a ludzie zdrowieli. - Jan Paweł II beatyfikował karmelitę, który egzorcyzmował tych wszystkich, którzy do niego przychodzili. Wielu doznawało uzdrowienie także ze zwykłych chorób fizycznych - dodała. - Wynosząc na ołtarze tego karmelitę Jan Paweł II powiedział nam czyńcie jak on bo wiele chorób rodzi się z działania złego – podsumowała s. Angela Musolesi. Książka „Egzorcysta Watykanu” o. Gabriela Amortha i s. Angeli Musolesi

Gość gość
Gość 17.46 cd Wpisałam w Google: modlitwa przeciw niepokojom i zmartwieniom. Wyskoczyła mi modlitwa: "Jezu, Ty się tym zajmij". Odmówiłam ją przed zaśnięciem. W kolejnych dniach doznałam wewnętrznej przemiany. Odczułam wewnętrznie Bożą Miłość. Poczułam wewnętrzną radość i spokój. Zostałam uzdrowiona duchowo. Cdn

Gość Spostrzeżenie
Co Wy walicie za elaboraty biblijnych proporcji???

Gość gość
Cd Jednocześnie zdałam sobie sprawę z ciężkości moich grzechów. Dosłownie zapłakałam nad moimi grzechami i błagałam Boga o przebaczenie. Niestety trochę się ich nazbierało, gdy desperacko szukalam szczęścia i sposobu na wypełnienie pustki, którą czułam całe życie.

Gość gość
Depresje to mają też ludzie po religiach.

Gość gość
"powiedz ludziom, że kocham ich, że się o nich wciąż troszczę. Jeśli zeszli juz z moich dróg, powiedz, że szukam ich. "

Gość gość
Gość 21.49 Tak, po buddyzmie i hinduizmie bo to satanizm

Gość gość
gość dziś przestań gadać głupoty , a jak chcesz dowiedzieć się czym jest satanizm to wejdz na ich stronę satan church . Ja byłem na ich stronie i zmieniłem zdanie o ich kościele. Wiadomości nigdy za wiele. Jak chcesz dowiedzieć się okimś czegoś to go zapytaj, wiedza od źródła i ja tak zrobiłem. Byłem na ich stronie hehe i lubię ich , są też ludzmi .

Gość gość
Ty mnie o satanizmie nie ucz. Piszesz tak jakby to była tylko zabawa. To jest oddawanie czci szatanowi, a to juz nie są żarty, to jest poważna sprawa. To jest opowiedzenie sie po stronie zła, które i tak jest na przegranej pozycji. Czy zdajesz sobie sprawę co tych ludzi czeka po śmierci. Bardzo mi ich żal. Oby się w porę opamiętali.

Gość gość
gość dziś Ja nikogo o sataniźmie nie uczę. Ta ich strona jest w celu dokształcania, ot aż tyle. Jak uważasz naukę o depresji i innych chorobach za nieprawdziwą i zbędną to nikt cię nie zmusza z korzystania z ich wiedzy i usług. Możesz leczyć się w kościele.

Gość gość
Nie uważam nauki o depresji i innych chorobach psychicznych za nieprawdziwe. Chodzi mi o to, że często depresja ma podłoże demoniczne. Jeżeli jesteśmy daleko od Boga, jesteśmy pod władzą szatana. To on nam podsuwa mroczne myśli, wpędza w rozpacz i poczucie beznadziei.

Gość gość
gość dziś Podłoże demoniczne ? A w jakich to naukowych książkach piszą o tym naukowym stwierdzeniu na podstawie którego są depresje wedłóg ciebie?

Gość gość
Co Ty mi tutaj z nauką wyskakujesz? Ja to wszystko piszę z perspektywy wiary i własnych doświadczeń. Wiem Kto mi pomógł. Naukowcy kierują się racjonalizmem. Tam nie ma miejsca na zjawiska związane z Bogiem. Czegoś tu nie rozumiem. Zachwalasz satanizm, a negujesz moją wiarę w Boga. Ich wiara uzyskuje Twoją aprobatę a moja już nie?

Gość gość
gość wczoraj Znam tę modlitw, jest piękna i też trafilam na nią w wielkich kłopotach. Po odsłuchaniu czujesz się lżej, że ktoś zajmie się twoimi problemami. To pomaga.

Gość gość
gość dziś Bzdura niczego nie zachwalam, tylko dałem źródło o ich przekonaniach religijnych tak jak i ty masz swoje , to wszystko . A tak na marginesie to jestem agnostykiem i mam szacunek do ludzi bez podziału na religie bo religie to tylko zbiór wierzeń i jest ich tysiące. Każdemu normalnemu człowiekowi podam rękę bez względu w co wierzy , może to być muzułmanin żyd chrześcijanin buddysta satanista i tak dalej. I nikt z was nie zabroni mi kolegować się z kimkolwiek z tej grupy ani narzucać mi swoich przekonań , tak jak ty to robisz odnośnie satanistów i jeszcze wmawiasz mi swoim kłamstwem,że niby zachwalam satanizm.

Gość gość
Pisałeś o nich w pozytywnym świetle więc takie wnioski wyciągnęłam.

Gość gość
gość dziś dobra ok. Posłuchaj, ja trochę łyknąłem katolicyzmu, św. jehowy, protestancyzmu. Interesowałam się też innymi religiami. Nie jestem wyznawcą żadnej bo nie mam parcia na religie. Jedyne parcie jakie mam to na delikatne poznanie każdej z nich punktu widzenia z ich miejsca i dlatego też trochę satanizm , poganizm , spirytualizm, itd. Ogólnie to mi wystarcza do życia i nie twierdzę ,że ci czy tamci są lepsi każda religia ma coś co komuś może odpowiadać lub nie. Niestety ale czytając dawne czasy jak to było kiedyś i jak jest teraz między wyznawcami tych religi wystarczająco mnie do nich to zniechęciło, i wolę po prostu widzieć tylko ludzi w nich. Oczywiście zdaję sobie sprawę ,że wsród wyznawców są różni ludzie tak samo jak i u ateistów, tylko tyle.

Gość gość
Wiedzcie, że Bóg was kocha. Chce was tą miłością obdarzyć, tylko musicie Mu na to pozwolić, musicie otworzyć swoje serce, aby Pan Jezus mógł działać.

Gość gość
gość dziś Przeczytałem tą rozmowę naszą i trochę agresywnie wyszło z mojej strony, tak więc przepraszam i też dlatego bo jesteś kobietą, faceta nie przepraszam.

Gość gość
Gość 9.47 Rozumiem Twój punkt widzenia. Przez ostatnie lata zadawałam sobie pytanie jaki jest sens mojego życia, po co się właściwie urodzilam, czy Bóg istnieje czy to tylko taka bajeczka. Szukałam prawdy, szukałam odpowiedzi na pytania które nie dawały mi spokoju. Nawet przez jakiś czas wierzyłam w reinkarnacje, błądziłam strasznie. Dopiero cud sprawił, że poznałam Prawdę, doświadczyłam żywego Boga, który wyciągnął mnie z bagna, w którym tkwiłam.

Gość gość
Gość 10.03 Miło z Twojej strony. Nic się nie stało, nie odczułam zbytnio tej agresji.