Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem uzależniony od narko ale nie chcę się leczyć bo niby po co ?

Polecane posty

Gość gość

moje życie przed ćpaniem było znacznie gorsze niż po zaczeciu ćpania, wtedy żyłem nudno, w stagnacji, życie w rutynie jak u was, ciagle jedno i to samo, apatia, obojętność ćpam z głowa i nie mam żadnych skutków ubocznych, tylko dwa razy testujac nowe substancje bylo nieciekawie, tachykardia, ataki paniki i lęków, to mnie nauczylo by trzymać się sprawdznych dostawców i sprawdzonych rzeczy dlaczego demonizujecie ćpanie ? to lepsze niz alkohol, wódka robi więcej złego, to wy po wódce rozwalacie przystanki, gwałcicie swoje żony, bijecie ludzi, dzieci widza pijane czerwone mordy...

Gość gość
Jeśli nie potrafisz sobie zorganizować życia i zapewnić emocji, pozostaje Tobie substytut i złudzenie... przykre, ale skoro w taki właśnie sposób sobie radzisz, powodzenia :)

Gość gość
no fakt, nie potrafie bez tego, od dziecka taki bylem, to nie moja wina ;) proch likwiduje u mnie lęk przed ludzmi, przed podejmowaniem decyzji, mózg zaczyna szybciej dzialac i przestaje być nudnym flegmatykiem :) robiłem wszystkie badania od a do z i żadnych zmian w morfologii, tarczycy, nerkach czy watrobie, ekg ok

Gość gość
To kiepsko. Dragi to oszustwo mózgu.