Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybyście miały wybrać, to podróże, czy seks?

Polecane posty

Gość gość

Tak na luźno, bo się jakoś poważnie na forum zrobiło :) No to macie wybór: super seks / podróże za free po całym świecie :P

Gość gość
Podróże!!!!!

Gość gość
Podróże :D

Gość gość
seks to rozrywka dla biednych, co ich na podroze nie stac

Gość gość
Oczywiscie ze podroze i racja sex jest dla biednych ktorych na nic innego nie stac i nie bez powodu biedota otrzymuje najwiecej 500+

Gość gość
Podróże. Seks to nie moja działka. Zdecydowanie.

Gość gość
sex to cos niesamowitego z ukochana osoba :) mozna miec i jedno i drugie :) ja obecnie to mam i jest super

Gość gość
ja cale zycie w podrozach i na walizkach zyje mimo 9 miesiaca ciazy, to nadal nie wiem gdzie urodze czy tutaj gdzir jestem czy 300km dalej. Pol doroslego zycia sie przeprowadzalam, mieszkalam w wielu miastach wojewodzkich, wakacje spedzalam za granica. W latach 90 Szwajcaria, Hiszpania, poludnie Francji. Potem jak juz mialam meza zwiedziliśmy inne kraje. O niczym innym nie marzę jak o siedzeniu na jednym miejscu. Jakby mi ktoś powiedzial ze mi daje darmowy weekend nad morzem, to oddaje to pierwszej lepszej osobie. Wybieram seks haha

Gość gość
Podróże :) seks jest przereklamowany ;)

Gość gość
Seks, bo znaleźć tego jedynego, z którym seks smakuje zawsze z***biscie jest trudniej niż gdzieś pojechać, szczególnie w dzisiejszych czasach :)

Gość gość
Podroze !

Gość gość
Seks juz mialam,hehe..wiec teraz czas na PODROZE :-P

Gość gość
Tylko podróże :-)

Gość gość
19:10 buhahaha, aż monitor oplułam. Seks dla biednych, to ciekawe dlaczego zawód prostytutki tak dobrze się trzyma :)

Gość gość
Podróże z mężem, a jakby mi seksu brakowało to mogę się sama pobawić ;)

Gość gość
ja zdecydowanie seks. zwiedzilam juz cala europe wiec bym przezyla

Gość gość
Nie jestem biedna:). Podróżować lubię. Jak miałam 22 lata moi rodzice wyjechali zagranicę do pracy. Jeździłam do nich targałam bagaże:). Potem przenieśli się jeszcze dalej poza Europę. To już w ogóle sama podróż do nich trwała 3 dni. I przez to nabrałam negatywnego podejścia do podróżowania. Wiem, wiem że to nie to samo co podróżowanie w celu zwiedzania. Ale prócz tego tak do 26 roku życia jeździłam dużo po świecie, najczęściej do znajomych rodziców. Ich dzieci przyjeżdżały do moich rodziców, a ja jeździłam do nich. Ale nawet jakby nie jeździła to wybrałabym i tak seks. Przez kilka lat miałam partnera z którymi miałam kiepski seks. Teraz od 7 lat mam niesamowity i w ogóle mi się nie nudzi.

Gość gość
To zależy z kim ten seks. Jakby był z miłością mego życia to wybieram seks, a jak ten seks miałby być z kimś innym to wybieram podróże.

Gość gość
podroze, seks jest jak dla mnie przereklamowany, jak sie sama nie postaram to bardzo rzadko mam orgazm, zeby partner na uszach stawal. Mialam kilku partnerow i z kazdym bylo podobnie wiec problem jest gdzies po mojej stronie. W zasadzie jakbym miala wybrac seks czy slodycze to wole czekolade.

Gość gość
Kurka wodna, oczywiscie ze podroze!to tak jak zapytac, mozesz dostac za 5 zlotych dobry rower lub zestaw z macDonalda, co wybierasz?elegancka sukienka za 10 zl czy schabowy z kapusta?nowy, porzadny telewizor za 50 zl czy kilka szesciopakow piwa?

Gość gość
Tylko prosze nie mylic seksu z miloscia, jak wiele isob potrafi!

Gość gość
Podroze bez dwoch zdan Seks jest ok,ale faktycznie.. to taki schabowy...:-(

Gość gość
Podroze

Gość gość
tylko podroze,seks jest w sumie nudny...

Gość gość
oj kobiety cos slabo u was z czerpaniem satysfakcji z seksu. slabo sie staraja te wasze chlopy albo jakies kompleksy czy wpojone przez rodzicow ze seks to grzech. polki nie lubia seksu. moze dlatego ze polacy sa slabi w te klocki

Gość gość
Ja lubie szybkie spelnienie,mocny orgazm,2 minuty I starczy Nijak to sie ma do podrozy,ktore trwaja znacznie dluzej Wiec wiadomo ze wybieram podroze Dobry orgazm,nawet w podrozy umiem sobie swietnie zapewnic sama :-P

Gość gość
Nagle wszystkie wybierają podróże,a co chwila pojawia się temat „maz nie chce seksu”

Gość gość
sex zdecydowanie , ja z racji zawodu podróżuję do zarzygania ,a na sex nie mam czasu :-(

Gość gość
sex

Gość gość
Pytanie brzmi: seks, czy podróże za FREE. Nie muszę wybierać. Seks, a na podróże sobie zarobię.