Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przekonać dziewczynę do schudnięcia ?

Polecane posty

Gość gość
przekroczyła 100??? masakra...że nie widzi w tym problemu, bo problemy może mieć kiedyś i to duże, zwłaszcza zdrowotne.. tu nie chodzi o sam wygląd. Wiesz co możesz zrobić? Idź i kup buty do biegania oraz strój sportowy. Zacznij biegać, zdrowo się odżywiać. Kupuj owoce, rób koktajle. Rzuć słodycze, mów, że trzeba pić 2 litry wody dziennie (tyle wystarczy do schudnięcia, wiem to po sobie). I mów jej cały czas, że chcesz dbać o swoje ciało, że chcesz być zdrowy, zacznij coś w domu ćwiczyć, powiedz, że dużo biegaczek widujesz podczas biegania ;) i że imponują Ci osoby, które coś robią i dbają o siebie :) zachęcaj ją do wspólnej aktywności (na początku biegać będzie ciężko, dlatego nieduże odległości róbcie marszobiegiem - to tzw. interwały, wzrost tętna, a potem jego uspokojenie i tak naprzemiennie mega szybko odchudza. Po prostu musisz jej pomóc i pokazać na swoim przykładzie, że dbasz o siebie, że ćwiczysz, że Ci to imponuje i że chciałbyś coś razem ćwiczyć- myślę, że powinna złapać haczyk. A razem znaczenie łatwiej się motywować pod przykrywką zdrowego trybu życia niż po słowach "jesteś gruba, schudnij, bo mi się nie podobasz"

Chciałbym zobaczyć jakąś grubą leniwą babę co zaczęła ćwiczyć bo jej mąż/chłopak ćwiczy. Bajki. Kiedyś to przerabiałem.

masakra, już dawno powinna udać się do lekarza i dietetyka. i psychologa, jeśli zażera problemy. niech zrobi badanie krwi 0 cukier, cholesterol, tsh