Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robertsss

Oto wady polek w oczach obcokrajowców czyli jak robi się wiochę naszemu krajowi

Polecane posty

Gość Robertsss

Mieszkałem wiele lat za granica w USA i Kandzie tez . Po tych wszystkich latach zebrałem parę cech charakterystycznych polek z których są znane za granica i które przynależą tylko do nich 1) 180 cm facet musi zaczynać się od 180cm tylko polki maja hopla w tym temacie jak mówicie o tym koleżanka z zagranicy to się śmiały i pytały "czyli co chodzą na randki z linijka" :D Oczywiście kobiety za granica lubią wysokich facetów ale wystarczy im by byli wyżsi od nich o pół głowy. 2) Ciapaci i Czarni, żeby nie było nie jestem rasista mój dobry przyjaciel z USA jest czarny ale prawda jest taka ze tylko Polki tak bardzo kręcą się czarnymi i c**aty dla białych amerykanek to niższa liga je kręcą Latynosi. 3) Tona makijażu i torebki i sukienki we wzorze tygrysiej lub lamparciej skóry. 4) Leniwe krowy uważają ze facet musi pracować a one mogą się o******lać, za granica kobiety pracują i się utrzymują tak tak tak choć wam to trudno uwierzyć. Ile jeszcze będziecie naszemu krajowi robić Wiochę zagranicą co ?

Gość gość
dobrze ujęte.

Gość am_Dyzio
Polacy, którzy pracowali w wielu krajach zachodniej Europy sporo się napatrzyli na Polki , które chciały się 'ustawić' na całe życie, oczywiście większość Polek, które widziałem , bardzo piękne kobiety pochodziły z tak zwanej biedy w Polsce, w wielodzietnej rodzinie dzieci śmigały do szkoły w tych samych butach i ubraniach ze szmateksu , w szkole pojawiały się dziewczyny w bluzach z numerem 6, 16, 22, 38, 41,47 i liczba dodatkowa 4 , czyściwo z takimi atrakcyjnymi oznaczeniami było na porządku dziennym i mając 18 lub 19 lat, jak się urwała z łańcucha i pojechała zbierać na polach szparagi, truskawki, chmiel albo podcierać zad starej Niemce o imieniu Brygida to już tam została a mając długie blond włosy nie musiała długo czekać na Muslima, zaprosił dwa razy do restauracji i już, po trzech miesiącach błyskawiczny ślub z Arabusem a po ślubie balonik pękł , Polki na zachodzie są charakterystyczne , gdy wychodzi na zakupy to ma fioletowe oczy od bicia , złamany nos i brak uzębienia !

Gość gość
Polakow, ktorzy napatrzyli sie na Polki za granica jak widac boli dupa, ze Polki wola czarnych, muslimow czy kogokolwiek, tylko nie rodakow.