Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MASAKRA rak zabiera coraz młodsze osoby

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie dziś na raka żołądka zmarła 32-letnia trenerka fit i policjantka [*] ehhh Przeraza mnie to iz według statystyk, za 50 lat co drugie dziecko będzie rodzic się z jakims guzem, szok :O

Gość gość
chemikalia sa wszędzie

Gość gość
Winne są tabletki antykoncepcyjne, seks oralny

Gość gość
Ona umarła z pseudo zdrowej żywności

Gość gość
Trzeba pić soki z wyciskarki i czasem zajadać pestki moreli. A w razie czego tylko terapia Gersona, a nie żadne chemie.

Gość gość
prawda coraz wiecej tych nowotworów powinni jakiś lek na to znaleźć

Gość gość
jestes głęboko zaburzony

Też mogłabym umrzeć z różnych powodów, nikt nawet by nie zauważył. Szczerze pisząc, nie obchodzi mnie to wcale, jakaś instruktorka, czy marna aktorka, na raka żołądka czy trzustki, każdy niesie swój krzyż... Dzieci mi oczywiście szkoda, te nie zasługują na swoje choroby. Kiedy czytam takie "rewelacje" to tylko poprawia mi to nastrój, że mam więcej lat i żyję, i chcę. Rak to nie wyrok śmierci tylko informacja od ciała, że to już najwyższy czas się ogarnąć....Jak ktoś przegrywa z rakiem, to widocznie taka jest wola boska. Bóg podobno nie bez powodu wystawia ludzi na taką próbę, może za to cierpienie pójdą do nieba?

Gość gość
Dokladnie, tyle macie z waszego EKO FIT BIO. Wiecej kasy wydanej niz pozytku, a wy wierzycie ze to was uchroni od wszelkiego zla. Gunvo pravda. Wsuwajcie dalej te swoje korzonki i glony.

Gość gość
W Polsce to jeszcze nie tak zle jest. Gorzej na zachodzie! Mieszkam w Niemczech i jak kupuje pomidory to 3 tyg mogą leżeć i nic im nie jest! W Polsce to przynajmniej po paru dniach wychodzi pleśń. Jedzenie jest tak naszpikowane, ze mój organizm tego nie wytrzymał i zmagam się ze straszna alergia pokarmowa czyt barwniki, konserwanty itd. Strach pomyśleć co będzie dalej... ludzkość zmierza ku końcowi a najgorsze jest w tym wszystkim to, ze sami to sobie zrobiliśmy :/

Gość gość
gość dziś Dokladnie, tyle macie z waszego EKO FIT BIO. Wiecej kasy wydanej niz pozytku, a wy wierzycie ze to was uchroni od wszelkiego zla. Gunvo pravda. Wsuwajcie dalej te swoje korzonki i glony. xxx Ale jeden przypadek nie może potwierdzać żadnej reguły! Natomiast faktem jest ze jedzenie żywności przetworzonej przyspiesza rozwój nowotworów. Zwłaszcza smażone czerwone mięso daje raka jelita grubego

Gość gość
Nie straszcie mnie! Ja często jadam wołowinę :/

Gość gość
Wieprzowina tez się wlicza Hodujesz raka

Gość gość
Ciagle kurczaków nie da się jeść

Gość gość
23:38 Babki na wsiach wieprzowine, kielbase wsuwają całe życie. Smalec, śmietana, sam cholesterol. I co? I żyją po 100 lat, alergii nie znają...

Gość gość
Otóż to. Jak się je domowe to juz inna sprawa

Gość gość
Za kilka lat będzie masa takich przypadów bo jest moda na zdrową żywność

Gość gośćparassolka
wczoraj pod tematem autyzm i nie tylko wkleiłam filmik z yt.tam jest przyczyna nowotworów a wynika ona z tego że w szczepionkach zawarta jest aluminium,.wszystkie alergie to wynik właśnie tego.

Gość gośćparassolka
rak rozwija się w środowisku kwaśnym a takie wynika ze spożywania cukru i białego pieczywa.Zakwaszony organizm..stwarza takie środowisko.Warzywa i owoce dają odczyn zasadowy kapusta kiszona ogórki kiszone i cytryna wbrew pozorom dają odczyn zasadowy.

Gość gość
Co to za trenerka i policjantka? Jak się nazywała?

Gość gość
Macie to swoją zdrową żywność