Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słabszy od dziewczyny :((

Polecane posty

Gość gość
Przekonany? Do czego? Jutro do niej zadzwonię.

No i dobrze gadacie ;D A tak poza tym, to jak Ci to ma pomóc pomyśl, że dla niej też może być kłopotliwe, że jest silniejsza od facetów i może właśnie na takiego by chciała trafić co przynajmniej się też zainteresuje fit lifem, a może i nawet przerośnie ją w sile. We wzorcowej parce facet ma dbać o siebie, swoje zdrowie i siłę więc... Nie widzę dla Ciebie żadnych specjalnych ograniczeń, pozytywna sytuacja ^^

Gość gość
Ona się nie wydawała tym jakoś zaskoczona że jest silniejsza. Jakby była przyzwyczajona do tego. Bardziej moja psychika i ego mi się zaburzyło.

Gość gość
Jeszcze za wcześnie chyba na dzwonienie, sobota jest :)

Gość gość
Fajna dziewczyna:) Spartiatka:)

Gość gość
Spartiatka? Spartanka :D Tak, poczekam, nie chce się narazić na jej gniew :D

Gość gość
10:12 - Spartiaci, albo Spartanie. Obydwie formy są poprawne

No tak, jeśli byś ją obudził, to mogłaby się zemścić, przy pierwszej sposobności. Może jednak zadzwoń. ;-)

Gość gość
Wiesz, jednak poczekam.

Gość gość
Zależy jaka by jej zemsta była :DD

Nie prowokuj mnie, bo jestem jeszcze przed śniadaniem. ;-) Głodna i zła.

„Tak, poczekam, nie chce się narazić na jej gniew” x Proszę, oto jak kobieta może zyskać szacunek w oczach faceta:D

Ja zjadłem śniadanie na kolację i położyłem się spać. W ubraniu, żeby rano od razu wyjść;) To znaczy odwrotnie:)

Stawiasz mnie w niezręcznej sytuacji MS. Teraz będę musiała zbić Cię publicznie. Dobrze, że jesteś po śniadaniu, to jest szansa, że mi nie oddasz. ;-)

Autorze, pani w negliżu z Japonii pisała do mnie:) Zaczęliśmy robić bałagan na Twoim topiku, mam nadzieję, że Ci to bardzo nie przeszkadza:)

Jestem bardzo odważny i będziesz musiała przyjść do mnie na kolanach:classic_cool: Tylko nie mów znowu „wyłaź spod łóżka ty tchórzu!”;)

Pisałam do autora. ;-) Myślałam, że to taki gość, który lubi silniejsze kobiety. Lubi kiedy go poniżają, czuje się wtedy mało stanowczy i słaby. Czasem rozmawiamy o kolejnej pani, która okazała się od niego wyższa i silniejsza i do tego wszystkiego swędziała ją ręka. Ale to chyba nie ten gość, więc możemy śmiało wrócić do robienia bałaganu, albo bicia. Jak wolisz. ;-)

No co Ty? Kazałabym Ci zostać pod łóżkiem i słuchać tego co się dzieje na, kiedy listonosz będzie pukał dwa razy. Wiesz co? Chyba mam niedobór witaminy D. Uzupełnię, to wrócę. :-)

„Pisałam do autora” x FOCH!;) Nie, tym razem kwiaty nie wystarczą, może torebka albo chociaż szpilki...;) I ostatnio widziałem śliczny pierścionek...;)

„Chyba mam niedobór witaminy D. Uzupełnię, to wrócę” x A ja mam kurde siedzieć w piwnicy, tak??;) Miłej kąpieli na Słońcu:)

Gość gość
Nagasuka To chyba faktycznie z kimś mnie pomyliłaś. Ja nie lubię wyższych i silniejszych. Albo raczej nigdy o tym nie myślałem. Ale skoro już znalazłem taką, okazała się być taka to cóż :)

Gość gość
Autorze nie przejmuj sie w europie panuje feminizm wiec mezczyzna slabszy od kobiety to nic dziwnego. A czy masz u niej szanse? Chyba na wp*****l.

Gość gość
Haha :) Tak, napisałem. Pisała że ok, ale w dopiero po weekendzie, więc jesteśmy ustawieni na wtorek :)