Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyglądałby świat gdyby kobiety były większe i silniejsze od mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiał się ktoś kiedyś jak by wyglądał świat gdyby to kobiety były większe, cięższe, przewyższałyby siła fizyczna mężczyzn? Gdyby przeciętni mężczyźni sięgali kobiecie do pępka a najwyżsi najwyżej do cycka? Drastyczna zmiana w stylu - przeciętna kobieta ma od teraz 190-195 cm wzrostu i 90 kg wagi a facet 150-160 i 45-50kg.

Gość gość
Już takie są i faceci też. Był by taki sam jak teraz dalej tracilibyśmy rozum dla nich a one dalej by manipulowały nami.

Gość gość
Tak, tylko by już nie musiały manipulować bo by były po prostu silniejsze.

Gość gość
Wątpie czy by nie manipulowały, to jest w nich zapisane jak instynkt macieżyński a po drugie pomimo, że były by śilniejsze to i tak wysyłały by nas do trudniejszych zadań typu wojna czy wynieś śmieci. Tak czy inaczej to my jesteśmy w większości przypadków na pozycji przegranej i tak też było by w tym przypadku.

Gość gość
Tak, tylko że w tym przypadku nawet nie mógłbys kobiecie oddać, czy coś, bo cię może z łatwością zmiażdżyć.

Gość gość
Fajnie by bylo,zapierdzielaly by fizycznie na budowie,a ja bym siedzial w kuchni i robił kotlety z kapustą:-P

Gość gość
gość dziś Wiesz co masz chyba spory problem. Rób co chcesz zabijaj jak cię to rajcuje itd. to już nie moje klimaty.

Gość gość
gość dziś odpowiem ,więcej ktokolwiek czy to baba czy chłop skrzywdził by moją rodzinę czy mnie bez względu na to jak wielki by był 2x większy był by już na kolacji z Bogiem. Akcja reakcja.

Gość gość
Jak by to był Rambo to jestes w d***e z łuku posłał by cie w kosmos:-P :-D