Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sensensen

Jestem brzydka i ładna jednocześnie

Polecane posty

Gość Sensensen

Witam, mam problem. Gdy patrzę w lustro to podobam się sobie, figurę mam dość ładną (choć mały biust), jestem szczupła, rysy twarzy mam w miarę klasyczne i regularne (mam jedynie problem z nosem, bo jest duży, ale już prosty bo wypełniłam go u lekarza). Ubieram się ładnie, rzadko wkładam luźne ubrania, zazwyczaj noszę dopasowane i czasem obcisłe. Jednak z drugiej strony na zdjęciach zupełnie się sobie nie podobam. Mam jakiś krzywy uśmiech, nos wychodzi na pierwszy plan i ogólnie wygląd wtedy jak krzywa. Nie raz usłyszałam, że na zdjęciach słabo wypadam i lepiej wygląd na żywo, jednak typowego komplementu praktycznie nigdy nie słyszałam, a mam 21 lat. Nagrania ze studniówki nigdy nie oglądałam, wystarczyły mi zdjęcia na których jak zwykle wyglądałam śmiesznie. Nie jestem "pasztetem", ale też nigdy nie czułam się tak naprawdę atrakcyjna. Co o tym myślicie?

Gość gość
Miałam podobnie na zdjęciach pozowanych zawsze źle wyglądam ale jak ktoś mi zrobił gdy nie widziałam wychodzę ślicznie :-) przytyj to nos będzie wydawał się mniejszy.

Gość Sensensen
Już przytyłam, a nos dalej jest wielkim kinolem ;) Kilka lat temu byłam zupełnie chudziutka, teraz już lepiej wyglądam.

Gość gość
Ale nos masz w stylu orli?Kleopatry? Taki duży splaszczony jak taka jedna jutuberka? (mało znana),czy długi?a usta jakie masz?profil ust?

Gość Sensensen
Nos mam po prostu duży i szeroki. Do tego był krzywy po złamaniu, ale rok temu go wypełniłam kwasem. Teraz już trochę się kwas wchłonął, ale z profilu nie straszy jak wcześniej.

Gość gość
Kto Ci go złamał? Kompleks nosa masz i tyle.

Gość Sensensen
Nos miałam złamany w przedszkolu. Mam kompleks nosa i nie tylko ale uważam, że całościowo nie prezentuję się źle. Jednak ani zdjęcia ani otoczenie nigdy nie dało mi do zrozumienia, że faktycznie mogę się podobać. Na fb nie mam żadnych zdjęć, bo tak naprawdę na żadnym nie wyglądam dobrze.

Gość gość
Na to jest naxwa: niefotogenicznosc, gdy wynaleziono aparat fotograficzny okazało się, że kobiety niektóre uznane za piękności na zdjęciach wyglądały na brzydkie a te brzydsze niektóre wyglądały pięknie, bo były fotogeniczne.

Gość gość
Powtarzaj: Jestem efektowna i efektywna. 1000 razy dziennie:))