Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cale zycie sama bo nie spelniam wymagan facetow

Polecane posty

Gość gość
Znowu kobiety WYBIERAJA najgorszych typow a potem wygaduja bzdury, ze kazdy taki jest ale wy tepe nic dziwnego, ze jestescie same

Gość gość
Sorry ale nie każda kobieta CHCIALA feminizmu , ja bym mogła sprzątać gotować i rodzić dzieci i masowac chlopa po robocie i piwsko przynosić ,mi to nie uwłacza , nie mów za wszystkie kobiety ze chciały feminizmu

Gość gość
gość dziś Włosi właśnie płacą jak najbardziej za kobiety bo wloszki turczynki i Hiszpanki to potworne materialistki X Wlasnie materialistki dlatego wola brac polki bo mimo, ze materialistki to chociaz tansze niz ich krajowe tak jak Polacy biora kobiety ze wschodu europy. Widac nie znasz Włochów.

Gość gość
21:48 ile masz lat i skąd jesteś?

Gość gość
gość dziś Kazda kobieta chce feminizmu i kazda chce aborcjii wkoncu feministki to ruch kobiecy. No i ty podajesz skrajny przypadek bo w Polsce to o czym pisalas to patologia w Polsce wiekszosc zwiazkow to partnerstwo i szacunek obu plci. A to wlasnie feministki promuja wszystkie zle dla kobiet rzeczy.

Gość gość
gość dziś [21:51 O kogo pytasz pania czy pana bo sa 2 wpisy dwoch roznych osob?

Gość szry
a ja prosilbym o wypowiedzi dotyczace innych nacji te osoby, ktore przynajmniej PARE lat faktycznie spedzily za granica, pracujac, zyjac, smiejac sie i placzac w jezyku innym niz ojczysty. w przeciwnym razie bylbym bardzo ciekaw, czy taki zapijaczony grabaz z ktoregos z wloskich cmentarzy bylby takim przykladem szarmanctwa i utrzymywania jakiejkolwiek wymagajacej tego polki. no przeciez WSZYSCY wlosi/etc itd, przez kilka postow takie stwierdzenia sie przewijaja:D tylko pozniej nie zapominajcie slepo potwierdzac wszelkie generalizacje, ktore was, baby, deprcjonuja. szczyt bezczelnosci zabraniac innym, co same robicie. no chyba, ze bedzie pelne przyznanie sie do wlasnej hipokryzji po drodze:)

Gość gość
Namiary na ta Panią z 21:48 poproszę. Z opisu wynika że to ideał.

Gość Taki Zielony
A jaki problem jest w feministkach :-), a tradycjonalistki ;-) każdy czlowiek, a może raczej każda kobieta oczekuje szacunku :-)

Gość gość
21:51 mam 21 lat i pochodzę ze wsi ale obecnie mieszkam w Niemczech , jestem w związku z chłopakiem z Serbii bo mi "wielka wolność " nie potrzebna nawet lubię być ograniczana bo wiem że facetowi zależy

Gość gość
21.55 nadajesz się do SM więc:p

Gość gość
I dodam że uważam ,że facet nie powinien na wszystko pozwalać kobiecie i mówię to jako mloda kobieta , kobiety które mają za dużo praw robią się oschle i agresywne

Gość gość
A wy sobie panie dalej róbcie wojne kobieco męska , wyjedziecie na tym wspaniałe , garb urośnie większy bo jeszcze trochę zmezniejcie i wogole jakie kolwiek ulgi wam miną

Gość gość
Ten co twierdzi, ze przytyc to nie problem, nie ma pojecia o czym gada

Gość gość
-chude ciało 162 cm wzrostu / 49 Ty głuia jesteś? Ja ważę 45/47 , tylko że trenuję i akurat moje ciało zawsze było atutem.Masz chyba problem z samooceną

Gość gość
Ja tam jestem chudsza od Ciebie autorko, ten sam wzrost/47kg, tez raczej brak cyckow, a na powodzenie nie narzekam. Musze sie opedzac od facetow.