Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwier96

hahaha nie uwierzycie...

Polecane posty

przed chwila napisala do mnie laska z ktora zerwalem z 2,5 roku temu. zerwalem z nia wtedy i przeprosilem zeby zalu nie miala, a ta dzwonila do mnie zaczela przesladowac mowila czy tam pisala, ze bez rodzicow nie mialbym nic, ze bez rodzicow bylbym nikim, ze jestem meska d***** i tak dalej, ze zyczy mi jak najgorzej. taki typowy bol czterech liter juz wole sobie nawet nie przypominac, co bylo w tym belkocie. nie widzialem jej 2,5 roku ani nic a teraz napisala z obcego numeru, czy mnie pamieta i ze mnie przeprasza co tam u mnie i czy bym sie z nia nie spotkal na kawe. ja w to nie wierze jak mozna byc tak infantylnym, w dodatku to laska starsza bo ma juz 29 lat, brak slow. nic jej nie odpisze, laski czemu wy to robicie?

Gość gość
No takie prowo daje 1/10 bo chyba jestes nowy na forum, na zachętę

Gość gość
a czemu ty na babskim forum tak się skarżysz i nawijasz jak baba z targu?

zapomnialem, wyzywala mnie jeszcze od dziecka. to po co ze mna byla?

Gość gość
Skoro tak przeżywasz to chyba dziewczyna miala racje i trafila w twój czuly punkt.

też mi się tak wydaje, po co tym laskom poświęcasz swój czas, nawet tu na forum piszesz tak zawzięcie o jednej z nich. Wyluzuj i wyrzuć te miernoty z pamięci, bo im więcej się na nich skupiasz, tym bardziej siłą rzeczy zwracasz na nie uwagę i to je przyciąga. Napisała co napisała i krzyżyk na drogę, nie musiałeś jej odpisywać.

tylko wszystko zaczelo jej przeszkadzac dopiero wtedy, gdy z nia zerwalem i wiedziala ze niczego wiecej u mnie nie wskura. ona ponoc caly czas w domu siedziala zanim mnie poznala, a ja ja zapraszalem na rozne imprezki i sprawialem, ze zawsze byla w centrum uwagi. to tak jakby psu miche zarcia odebrac ;)

pewnie blokuje tylko zeby nadal nie probowala. juz mi sie zdarzaly takie sytuacje tylko nie po 2,5 latach. jak jej stawialem obiadki w najdrozszych restauracjach to nie narzekala, ze pieniadze pochodza z rodzinnego biznesu.

Gość gość
Oli/96 co masz w sobie że wieczniepijana tak za tobą po tematach biega :D