Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy walcze z cellulitem

Polecane posty

Gość gość

schudłam 21 kg w rok obecnie mam straszny cellulit i rozstepy. Jak mam sie pozbyc cellulitu help

Gość gość Piotr
masz cellulit na cyckach studentko?

Gość gość
To nie cellulit to jest skóra która powstała z utraty wagi, też tak mam niestety...

Gość Mika9009
Aktywność fizyczna plus dobrze dobrane zabiegi powinny pomóc w walce z cellulitem. Polecam zabieg wyszczuplający, ujędrniający, modelujący sylwetkę Vela Shape III w klinice Dr Legrand w Krakowie. Straciłam sporo kilogramów i moja skóra straciła cała swoją jędrność. Seria zabiegów urządzeniem Vela Shape III pomogła mi przywrócić jędrność, elastyczności skóry, jak również doskonale rozbiła cellulit. Polecam wszystkim ten zabieg.

Gość gość
Szkoda, że takich rzeczy nie ma na obwisłą skórę po utracie wagi

Gość gość
Czym Ty się przejmujesz? Teraz większość kobiet zmaga się z tym problemem! Do wakacji zostało jeszcze kilka miesięcy więc może zacznij robić przysiady( w Internecie możesz znaleźć różne wyzwania), zdrowo się odżywiać, swojego czasu moja mama chodziła jeszcze na masaże modelujące i dużo jej dały. Ona chyba w Centrum Medycznym Damiana je miała, musiałabym jednak dopytać. Skóra jej się bardzo ujędrniła, nie powiem.

Gość gość
Hej!! Ja też mam ogromny cellulit :( A wydawało mi się, że chudnę zdrowo. Biegam, ćwiczę, a on w ogóle się nie zmniejsza. Przeczytałam na wizażu, że Centrum Zdrowej Skóry jest 50% zniżki na endermologię. Czy któraś z Was stosowała te zabiegi i dały efekt?? Błagam pomóżcie!!

Gość gość
Też tak mam sporo ćwiczę, bardzo mocna dieta od kilku lat a brzuch i uda dalej są, dowiedziałam się że to jednak skóra pozostała po utracie wagi, więc pewnie u Ciebie to samo jest. Ćwiczenia i dieta już na to nic nie da, bo cały czas tak samo jest. Wiem że są jakieś lasery ale specjalista mówił, że to i tak nie pomoże, zostaje jedynie operacja plastyczna brzucha ponoć ;/